Miért van ennyi elvakult jobbikos? Amúgy nem röhejes név az, hogy 'Jobbik'?
Hát a 6%-os jövendölés megbukott, ugyanis a Jobbik 15 % körüli eredményt ért el. Hoppá.
Egyébként szavazatszámláló voltam tegnap egy olyan körzetben, ahol rengeteg volt a nyugdíjas, nem tudom találkoztam-e aznak 30 fiatal (középiskolásnak látszó) szavazóval? Már kezdtem elkeseredni, hogy micsoda égés, nem valószínű hogy túl sok jobbikos szavazat lesz, ehhez képest abban a körzetben is a Jobbik lett a harmadik erő. Úgyhogy ennyit arról, hogy a gimnazisták húzzák fel. A másik szavazótábor a kiábrándult komcsik lehetnek? Megcáfolnám: az egész családom, és a barátom családja is a Jobbikra szavazott, soha az életükben nem szavaztak eddig a baloldalra. Ja, és gondolom kitaláljátok, hogy sem anyukám, sem a nagymamám nem középiskolás már. Köszi.
Jún.06. 06:58-nak
"Azt a szintet? Mondjuk hisztérikusságban, vagy miben?
Pontosan azért nem hiszek a jobbik gyépés szintű leegyszerűsítéseinek és összeesküvés-elméleteinek, mert többet tudok a témáról, mint te, vagy akármelyik jobbikos elvbarátod.
... fokozatosan rájössz, hogy a vonagáborok micsoda szellemi környezetszennyezést folytatnak.
Nem a "szétlopás" tényét tagadom, nem a rendszerváltás fonákságait mentegetem, hanem megállapítom, hogy önellenhatóan dilettáns az, ahogy a jobbikosok ezekhez a témákhoz (mint minden máshoz) hozzányúlnak.
A Jobbiknak nincs gazdaságpolitikai, külpolitikai, szociálpolitikai stb. koncepciója. A Jobbik programja egy nagy kupac indulat, meg egy halom álmodozó ökörködés. Analfabéta kocsmai verekedők masíroznak vicces ruhában fel-alá és azt hiszik, hogy az ország tiszteli őket és fél tőlük, holott az ország egyik fele röhög rajtuk, másik fele sajnálkozva férenéz.
Sejtelmed sincs róla, hogy a politika mélyrétegeibe, lényegi feladataiba a Jobbiknak egyáltalán nincs betekintése, egyáltalán nincsenek komoly közpolitikai kompetenciái. A jobbikosok csak masírozni tudnak meg ordítozni. Mik a Jobbik elképzelései? Hogy utáljuk a cigányokat? Az csak indulat, nem politika"
Ez a litánia jellemez téged Bácsi,tökéletesen.Nincs hozzáfűznivalóm.
Mert a jobbik hirdeti hogy leszámol a cigányokkal. Ééés ugye mi nem szeretjük őket. Ha választanom kéne, Fideszes lennék, de mivel még csak 15/L vagyok, ezért nem kell. ^^
Magyarország szar, és tisztességtelen hogy létezik egy ilyen párt, ami ösztönzi az országot hogy vesse meg a cigányokat. Mert személyem szerint a "jobbik" ezt műveli. Nem rajongok a cigányokért, de van tisztességes köztük, és én inkább erre építek.Lehet hogy sablon, de magyaraok között is k**va sok szemétlá*a van. Sőt elárulok egy titkot, minden népcsoportban van k**va sok szemétlá*a. Szerintem ennek olyan kicsit rasszista beütése van. A második világháború is valahogy így kezdődött...
"Jobbolali Ifjúsági Közösség."
hát, hüm...
amikor a FIatal DEmokraták SZövetsége megalakult, ők legalább fiatalok voltak. Nade Morvai (49), Vona (32), Pörzse (51), Balczó (62)??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!