Miért nem válaszolt Vona úr erre nekem?!
Kedves Vona Gábor!
Én egy 14 éves fiatal srác vagyok, és azért írok önnek, hogy szeretném, öntől megkérdezni
miért kell elítélni a melegeket.
Azokat a melegeket, akik boldogan szeretnének élni, nem magassarkúban járkálnak, nincs, rajtuk 8 kiló alapozó illetve nem járkálnak rózsaszín cuccokban stb.
Civilizált emberek vagyunk, maguk állandóan ugyan a programban nem szerepel de, ha az utcán meglátunk két csókolózó férfit, akkor odamegyünk és megverjük őket.
Minimum annyira, hogy kék-zöld legyen, maximum annyira, hogy nagyobb baja ne legyen „egy b*zi miatt én nem ülök..”.
Erre a válasza: Mert, mit mondok a gyermekemnek, ha meglátja az utcán, összezavarja a gyereket.
A homoszexualitás nem ragályos… mert mindig ezzel jönnek, hogy a fiam is az lesz… a géneken múlik és talán még azon, hogy a gyerek előtt megvan e az a bizonyos „ férfimodell” akitől tanulnia kell.
Tudom, hogy arra számított a levelem elején, hogy most én itt elkezdem szidni a Jobbikot, nem az nem én vagyok!
Ebben az országban önök (is), rendet akarnak a homoszexualitásra pedig nem lehet úgy tekinteni, hogy nincs!
Mert van, lesz is és volt is!!
Tehát ott tartottam, hogy élnek normális meleg emberek is.
Nézzünk például, engem normálisan tanulok, nem lopok/nemis fogok.. civilizált emberhez méltóan viselkedek stb. Ennek ellenére tavaly kijött valamelyik újság cikkében, hogy a MELEGEKET sokkal jobban elítélik, mint a romákat.
Semmi bajom a romákkal! Lásd: A „feketeszemek..:)” nem lopnak, tisztességesen fizetnek adót és ők is civilizált emberhez méltóan viselkednek.
DE.. Mikor a faluszélén lévő romakisebbség tagjai bevonulnak a kocsmába, szétvernek mindent és távoznak, vagy szétlopkodják a falut és még esetleg ezek mellett lopkodnak összevissza ezek után
én, mint törvénytisztelő állampolgár jobban el vagyok ítélve.
Csakis azért mert meleg vagyok.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN
GRATULÁLOK EZ IGEN MAGYARORSZÁG!!
Várom válaszát email/az oldalon közzétéve/videóüzenet
Amelyik szimpatikusabb
Üdv:Egy meleg srác
Amúgy meg nagyon eltúloztad a levelet én Vona Gábor helyébe egy szót sem írnék neked, mert mi az, hogy :
"de, ha az utcán meglátunk két csókolózó férfit, akkor odamegyünk és megverjük őket.
Minimum annyira, hogy kék-zöld legyen, maximum annyira, hogy nagyobb baja ne legyen "
Hát kérdem én: Normális vagy Édes fiam??? Én ezer meleget láttam már de max a festéktől volt kék-zöld de, hogy azon ütésnek nyoma sem volt az 100% sőt tökéletesebb bőrük van lassan már mint a top modelleknek, eltúlzod, és nem hiszem, hogy erre bárki is szánna akár egy percet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!