Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem válaszolt Vona úr...

Miért nem válaszolt Vona úr erre nekem?!

Figyelt kérdés

Kedves Vona Gábor!

Én egy 14 éves fiatal srác vagyok, és azért írok önnek, hogy szeretném, öntől megkérdezni

miért kell elítélni a melegeket.

Azokat a melegeket, akik boldogan szeretnének élni, nem magassarkúban járkálnak, nincs, rajtuk 8 kiló alapozó illetve nem járkálnak rózsaszín cuccokban stb.

Civilizált emberek vagyunk, maguk állandóan ugyan a programban nem szerepel de, ha az utcán meglátunk két csókolózó férfit, akkor odamegyünk és megverjük őket.

Minimum annyira, hogy kék-zöld legyen, maximum annyira, hogy nagyobb baja ne legyen „egy b*zi miatt én nem ülök..”.

Erre a válasza: Mert, mit mondok a gyermekemnek, ha meglátja az utcán, összezavarja a gyereket.

A homoszexualitás nem ragályos… mert mindig ezzel jönnek, hogy a fiam is az lesz… a géneken múlik és talán még azon, hogy a gyerek előtt megvan e az a bizonyos „ férfimodell” akitől tanulnia kell.

Tudom, hogy arra számított a levelem elején, hogy most én itt elkezdem szidni a Jobbikot, nem az nem én vagyok!

Ebben az országban önök (is), rendet akarnak a homoszexualitásra pedig nem lehet úgy tekinteni, hogy nincs!

Mert van, lesz is és volt is!!

Tehát ott tartottam, hogy élnek normális meleg emberek is.

Nézzünk például, engem normálisan tanulok, nem lopok/nemis fogok.. civilizált emberhez méltóan viselkedek stb. Ennek ellenére tavaly kijött valamelyik újság cikkében, hogy a MELEGEKET sokkal jobban elítélik, mint a romákat.

Semmi bajom a romákkal! Lásd: A „feketeszemek..:)” nem lopnak, tisztességesen fizetnek adót és ők is civilizált emberhez méltóan viselkednek.

DE.. Mikor a faluszélén lévő romakisebbség tagjai bevonulnak a kocsmába, szétvernek mindent és távoznak, vagy szétlopkodják a falut és még esetleg ezek mellett lopkodnak összevissza ezek után

én, mint törvénytisztelő állampolgár jobban el vagyok ítélve.

Csakis azért mert meleg vagyok.

KÖSZÖNÖM SZÉPEN

GRATULÁLOK EZ IGEN MAGYARORSZÁG!!

Várom válaszát email/az oldalon közzétéve/videóüzenet

Amelyik szimpatikusabb

Üdv:Egy meleg srác

2012. febr. 19. 21:43
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
61%
ki az a vona úr?:Oo.O
2012. febr. 25. 21:17
 32/42 anonim ***** válasza:
44%

Sziasztok!

Ez a divat a homoszexuálisság , lehet 10 év múlva a csoportszex lesz a divat, akkor azt fogják csinálni.

2012. febr. 25. 22:25
 33/42 anonim ***** válasza:
Senkinek semmi köze ahhoz, hogy otthon a hálószobádban saját akaratotokból milyen neművel mit művelsz, ez magánügy. De amikor nyíltan provokatív, szegregációs (mert ők tudatosan elkülönítik magukat ezzel a magatartással, megkülönböztetik magukat)céllal rendeznek seggrázós, "kiöltőzős" melegfelvonulásokat, az vajon tényleg gyerekeknek való látvány-e? Azon kellene elgondolkodni ,hogy az ilyen színvonalas kulturális rendezvényekkel mi a céljuk, mert nem az elfogadtatás, az tuti?
2012. febr. 28. 10:40
 34/42 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy bárki jobban elítélné a melegeket, mint a romákat. Nem kell vele kérkedni. A romákat sem azért ítéljük el, mert sötétebb a bőrszínűk, hanem mert képtelenek beilleszkedni a társadalomba.

Nekem volt egy meleg kollégám, gyanús volt egy kicsit, de soha nem kérdeztem rá. Kedves volt, jól végezte a munkáját, mindenki szerette. Később mondták nekem, hogy férfi élettársa van. Na, és? Az az ő magánügye. Nem dörgölte minden nap az orrom alá, hogy:

-Meleg vagyok ám, hogy képzeled, hogy utálsz emiatt?

Egyébként akármelyik politikusnak, akármilyen ügyben írsz levelet, soha nem fog válaszolni, szerintem el sem jut hozzájuk. Ha igen, nem foglalkoznak vele.

2012. febr. 28. 11:05
 35/42 Valaki0702 ***** válasza:
0%
Ha a melegek nem feltűnősködnének és nem reklámoznák, hogy azok és nem az utcán csinálnák azt ami lány-fiúnak való akkor nem ítélnénk el de jól mondja mit mondjon a gyerekének mert akár mit mond a gyerek vagy el ítéli vagy normálisnak foglya tartani(mellékesen ha mostanában nem lenne divat ezzel reklámozniuk a *sztároknak*, hogy azok akkor akik tényleg azok nem szívnák meg)
2012. febr. 28. 12:27
 36/42 anonim ***** válasza:
78%
Sokan jobbnak vélik, hogyha senki nem reklámozná a nemi beállítottságát, de akkor nem lennének kézenfogós párok, nyilvános csókok, virágcsokrok, táncos bulik, randevúk, szerelmes pillantások...a heteróknál! Ha ezek nem zavarnak, akkor a homóknál se zavarjon, nem szólnak bele, kivel kavartok, legalább egyel kevesebb vetélytárs, örülhetnétek inkább!
2012. febr. 29. 11:38
 37/42 anonim ***** válasza:
34%
Mert buzzancs vagy. Magyar ember nem áll szóba buzzancsokkal.
2012. júl. 31. 04:54
 38/42 anonim ***** válasza:

"Bocs,de az SA és az SS is tele volt melegekkel."

A tele az azért túlzás, volt egy kettő. De ott legalább tarkónlőtték akiről kiderült, hogy meleg.

2012. júl. 31. 05:11
 39/42 anonim ***** válasza:
14 éves kor alatt ingatag és éretlen a szexuális élet illetve a nemi indentitás (nem véletlenül 14 év a beleegyezési korhatár), így furcsállom is, hogy 14 éves korodra már egy oszlopos tagnak gondolod magad a politikai harcokban a melegek oldalán. Így ezért nem ítéllek el, csak mert meleg vagy. A szüleidet ítélem el. Remélem megérted.
2012. júl. 31. 06:12
 40/42 anonim ***** válasza:

1. a Jobbik a NYÍLT MELEGSÉG ellen van és nem azért ha ti otthon k*rtok egy jót!

2. A Cigánybűnőzéssel egyedül a Jobbik foglalkozik!

3. Valószínűleg elvan foglalva, tudod ő dolgozik is és nincs neki nyári szünete.

4. 14 évesen nem hinném, hogy te lennél az első akinek válaszol, valószínűleg van 1.000.000 fontosabb ember levele nálad!

2012. júl. 31. 11:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!