Miért nem válaszolt Vona úr erre nekem?!
Kedves Vona Gábor!
Én egy 14 éves fiatal srác vagyok, és azért írok önnek, hogy szeretném, öntől megkérdezni
miért kell elítélni a melegeket.
Azokat a melegeket, akik boldogan szeretnének élni, nem magassarkúban járkálnak, nincs, rajtuk 8 kiló alapozó illetve nem járkálnak rózsaszín cuccokban stb.
Civilizált emberek vagyunk, maguk állandóan ugyan a programban nem szerepel de, ha az utcán meglátunk két csókolózó férfit, akkor odamegyünk és megverjük őket.
Minimum annyira, hogy kék-zöld legyen, maximum annyira, hogy nagyobb baja ne legyen „egy b*zi miatt én nem ülök..”.
Erre a válasza: Mert, mit mondok a gyermekemnek, ha meglátja az utcán, összezavarja a gyereket.
A homoszexualitás nem ragályos… mert mindig ezzel jönnek, hogy a fiam is az lesz… a géneken múlik és talán még azon, hogy a gyerek előtt megvan e az a bizonyos „ férfimodell” akitől tanulnia kell.
Tudom, hogy arra számított a levelem elején, hogy most én itt elkezdem szidni a Jobbikot, nem az nem én vagyok!
Ebben az országban önök (is), rendet akarnak a homoszexualitásra pedig nem lehet úgy tekinteni, hogy nincs!
Mert van, lesz is és volt is!!
Tehát ott tartottam, hogy élnek normális meleg emberek is.
Nézzünk például, engem normálisan tanulok, nem lopok/nemis fogok.. civilizált emberhez méltóan viselkedek stb. Ennek ellenére tavaly kijött valamelyik újság cikkében, hogy a MELEGEKET sokkal jobban elítélik, mint a romákat.
Semmi bajom a romákkal! Lásd: A „feketeszemek..:)” nem lopnak, tisztességesen fizetnek adót és ők is civilizált emberhez méltóan viselkednek.
DE.. Mikor a faluszélén lévő romakisebbség tagjai bevonulnak a kocsmába, szétvernek mindent és távoznak, vagy szétlopkodják a falut és még esetleg ezek mellett lopkodnak összevissza ezek után
én, mint törvénytisztelő állampolgár jobban el vagyok ítélve.
Csakis azért mert meleg vagyok.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN
GRATULÁLOK EZ IGEN MAGYARORSZÁG!!
Várom válaszát email/az oldalon közzétéve/videóüzenet
Amelyik szimpatikusabb
Üdv:Egy meleg srác
"Ezzel magadat minősíted. Kijelented, hogy genetikai(!) zsákutca, ezért elítéled, de kérdem én, hogyan lehet az ember befolyással a saját genetikájára? "
Ez nem elítélés. Nem kell elítélni, ha nem lenne modern orvostudomány, akkor genetikai alapon előbb-utóbb kihalnának, mint az evolúció során megannyi örökítésre képtelen faj.
"A homoszexualitás nem ragályos… mert mindig ezzel jönnek, hogy a fiam is az lesz… a géneken múlik és talán még azon, hogy a gyerek előtt megvan e az a bizonyos „ férfimodell” akitől tanulnia kell. "
Ha a géneken múlik, akkor pont a gének miatt lehet a leszármazottad is homoszexuális. Nem a fertőzés miatt. Apropó, ha meleg vagy, akkor hogyan is lesz neked gyereked?
"Ebben az országban önök (is), rendet akarnak a homoszexualitásra pedig nem lehet úgy tekinteni, hogy nincs! "
Persze, hogy nem lehet. Csak épp ez olyan dolog, hogy minél többször raknak valaki elé olyat, ami nem tetszik neki, annál ellenségesebb lesz. Érdekes módon nem sok embernek volt itt Magyarországon sem problémája a melegekkel, amíg nem kezdték azt mantrázni, hogy fogadd el a másságát. Gyakorlatilag lesz*rta mindenki, hogy léteznek egyáltalán (lásd fent: majd kihalnak). Nade amikor valamit szinte kötelezővé akarnak tenni és erre ráadásul naponta kell felhívni a figyelmet, akkor azért tele van a t*ke az embernek vele.
Nem tudom már, hogy hol és miért jelent meg az a mondás a Jobbikról, hogy annyira bemesélik nekik, hogy szélsőségesek, hogy végül valóban azzá válnak.
Gondolod, hogy ilyen kis cuki levélkékre van neki ideje és kedve válaszolgatni? Ne nevettesd már ki magad! :D
Személyesen annyit fűznék hozzá, hogy nem ítélem el a melegeket (vannak is meleg barátaim) de nem is támogatom őket. Akárhogy is vesszük, ez nem egy normális állapot. Sokan az állatvilággal vagdalóznak, hogy ott is előfordul...vicces, hogy az emberek az állatokhoz hasonlítják magukat. :)
Erről te nem tehetsz, ilyen az identitásod, és örülök neki, hogy nem mászkálsz rózsaszínű tangában és neonsárga hajjal az utcákon. Az ember intimitása a négy fal közé való, legyen az akár heteroszexuális, akár homoszexuális.
Szó ami szó, ha minden meleg olyan lenne, mint te, akkor szerintem az emberek is hamarabb elfogadnák ezt az életformát. Mert lássuk be a melegek többsége provokatív kis majom. (sajnos)
24/n
Szó ami szó, ha minden meleg olyan lenne, mint te, akkor szerintem az emberek is hamarabb elfogadnák ezt az életformát. Mert lássuk be a melegek többsége provokatív kis majom. (sajnos)
Igen de én ,és sokan nem a felvonulókról pedig megvan a véleményem és nemtudom, hogy mi abban a furcsa és nem elhihető, hogy 14 vagyok..-.-"
Jó hát én ilyen vagyok ,ide linkelném az adatlapomat de abból napiszar,kuruczinfo és stb lenne.. csak tudok fogalmazni ennyi.
Amúgy meg egy teljesen heterónak tűnő 14éves vagyok..;)
Bocs, 15 3 hónap múlva.
"A homosexualitás nem "genetikai" kérdés!"
Milyen tudományos fokozatod van biológiából, vagy akár bármilyen természettudományból, hogy ezt ilyen biztosan ki tudod jelenteni? De szívesen fogadom ha belinkeled a publikációidat is genetika témakörben.
"Mert lássuk be a melegek többsége provokatív kis majom."
TÖBBSÉGE?
Ezt miből gondolod? Amit nem látsz, az nincs is?
Állítólag 5-10%-ra tippelik a melegek arányát. Nem tudom, hogy igaz-e, de legyen. Számoljunk 5%-kal, az kb félmillió ember az országban.
Ebből vonul ezer (nem tudom, képen sem láttam ilyen felvonulást, de nem lehet sokkal több). De ha 5000 menne el, az is csak 1% lenne.
Ne ítélj már meg semmilyen csoportot az 1%-uk alapján...
Kérdező: ez van. Mo-n jelenleg nem jó "más" lenni semmiben. Sem úgy, ahogy te más vagy, de másképp sem. Egyszerűen nem szereti a többség, ha valaki eltér.
Na most ezt máshol sem szeretik, de máshol azért jobban tolerálják. (Máshol= Európa, mert azért vannak sokkal rosszabb helyek is.)
igen, igen tudom vannak rosszabb helyek is ..
csak nem igaz, hogy csak azért mert valaki meleg azért már sz-r ember..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!