Miért támadják ennyire a Jobbikot?
Azért támadják a Jobbikot, mert nem tudnak mit kezdeni vele. Nem tudnak mit kezdeni egy alulról szerveződő párttal, amit azok emberek támogatnak, alkotnak, akik elégedetlenek az elmúlt 20 év politikájával.
Azért támadják, mert van félnivalójuk, bűnösök, és rettegnek az elszámoltatástól. Azért támadják,mert féltik kijátszott pozíciójukat, rabolt vagyonukat. Azért támadják, mert érzik, hogy bebetonozottnak hitt, megcsinált életük nem tart örökké, közel a változás, ébrednek az emberek az öntudatlanságból.
Pedig nincs okuk félelemre. A sorsuk elöl nem bújhatnak el...
nem. én nem az igazságszolgáltatástól meg társaitól félek. hanem attól, hogy nem elég hogy szegény az ország, még begyöpösödött, középkori felfogású párt kerül a hatalomra.
ez veszélyes. nem vgayok cigány, nem vagyok politikus, de félek, mert teljesen abszurd terveik vannak, eltélik azokat akik nem úgy élnek, ahogy a jókeresztény emberek. ezzel semmi baj nem lenne, legyenek keresztények, csak engem ne kényszerítsenek semmire, amit nem szeretnék.
a terveik megvalósíthatatlan álmok.
pl csendőrség- rengeteg pénzbe kerül az ilyesmi az ország még szegényebb lenne.
kötelező hittan-erkölcstan az iskolákban-ugyanaz mint amit fentebb írtam, másrészt pedig, hadd döntsék már el az emberek, hogy miben hisznek, jóhogy nem akarják visszahozni az inkvizíciót is.
a cigány-témával kapcsolatos dolgaikkal viszont egyetértek. de ez EGY a sok terveik közül.
Én nem vagyok cigány sem zsidó, sőt magyar vagyok a szó legnemesebb értelmében. Ha szükség lenne rá, akkor akár ma harcba indulnék az országért. De nem vagyok Jobbik szavazó. Gondolkoztam azon, hogy rájuk szavazok, de megnyílvánulásaik a fórumokon, és az internetes oldalakon elriasztottak. A szavazóbázisuk elvakult és fanatizált. Aki nem ért egyet a Jobbikos eszmékkel, az már mocskos zsidócigány bérenc. A Jobbik szerint minden rossz és a MULTIK tehetnek mindenről, és mennyivel jobb lenne minden, ha 17 évesen szülnél, és lenne még plusz heti 1-2 órád, amin számodra fölösleges dolgot (hittant/etikát) tanulsz. Én nem akarok hittant tanulni, nincs szükségem arra sem, hogy valami plusz órán beszélgessek a családi idillről.
Továbbá azt sem értem, hogy miért akarnak bekerülni az EP-be. Elhatárolódnak az EU-tól, de képviselni akarják ott a magyar érdekeket? wtf?
A cigány kérdéssel egyet értek, tényleg valamit csinálni kell, de én nem fogok csak azért egy alapjaiban rossz programra szavazni, mert gyűlölik a cigányokat.
Lehet lepontozni tisztelt fanatikus 16 éves jobbikos szavazóbázis...
Jah és kitaláltad-e, hogy vajon kire szavazok? Hát nem a jobbikra, hanem a FIDESZre, a jövő évi választásokon pedig az UMP-re (nem, nem LMP)
11.34-es válaszolónak
Mire alapozod a "begyöpösödött, középkori felfogású párt" titulust?
Az begyöpösödött és középkori, aki a magyar földet magyar kézben akarja tartani, aki nem akarja hogy az országát elárasztó multik gyakorlatilag éhbérért dolgoztassanak, adókedvezményt kapjanak évekig, az érdekképviseletet tiltsák, aki a magyar gazdáknak egyenlő támogatást, elbírálást kér, amint az uniós gazdák is kapnak, aki azt akarja hogy a vidéki ember is biztonságban élhessen, termelhessen, és ha a rendőrség képtelen megvédeni a vagyonát, hát segítse ebben a csendőrség, aki az ország morális, erkölcsi újjászületéséhez hittanoktatást vezetne be (ennyi erővel ne legyen se kémia, se fizikaoktatás, mert majd' mindenki utálja, és az életben nem annyira használod, ezekre is kényszerítve vagy...)
Ezek lennének abszurd tervek?
A nem létező hegyekbe fúrt autópálya-alagutak, a halott ötlet kormányzati negyed, a megalomán semmi által nem indokolt völgyhíd, a legdrágább metró építése, (és még millió péda lenne) mennyi pénzt vittek-visznek el? Nem ezek az abszurd tervek?
Csak rávilágítok néhány tényre:)
A multiknak hosszú távú szerződéseik vannak (beperelnék az államot elég szép összegekre). Rengeteg munkahelyet teremtenek. (Tudom, hogy a munkahelyek 80%-át a kkv-k adják, de ha most az a 20% is hirtelen megszűnne). Gyurcsányt nem lehet felelősségre vonni, mert amit csinált az a magyar törvényeknek megfelelően csinálta. Abortusz betiltása hülyeség. Kémiára, fizikára a további tanulmányaid miatt szükség van, de hittanra nem igazán. Így is sok a fölösleges óra.
Mert annál ami most van, valami jobbat akarnak.
Ez pedig kőkeményen sérti a hatalmon lévők anyagi érdekeit.
13.43-as válaszolónak
Semmilyen tényre nem világítottál rá, ugyanis általánosságokban beszálsz, konkrétumok nélkül.
A multik szerződéseit egyoldalúan a magyar érdekeknek megfelelően lehet módosítani, ha nem tetszik itt lehet hagyni egy 10 milliós piacot, ami ismerve a multik profitorientációját nem fog bekövetkezni. Ha mégis itt maradnak a bevásárló központok, ahol magyar kereskedők magyar termékeit meg tudjuk vásárolni.Munkahelyeket pedig a magyar mezőgazdaság fejlesztésével, támogatásával lehet teremteni, termeljenek belföldi piacra, ne mesterségesen leszorított felvásárlói árakon, a felesleg pedig kivihető.
Gyurcsány nem a magyar törvényeknek megfelelően csinálta dolgait, haneméppen a törvényeket kijátszva,mely törvényeket talán nem is véletlenül csináltak kijátszhatóra.
az abortuszt nem betiltani akarják, hanem szabályozni, meghatározott keretek között történhessen, szigorúan vizsgálva ki vetheti alá magát...
Az hogy a további tanulmányok során mennyire nagy szükséged lehet a kémiára és a fizikára nem tudom, elég specifikus tantárgyak, a hittanra viszont a léleknek van szüksége, hogy egy egészséges lelki és erkölcsi-morális fejlődésen menj keresztül.
És akkor az ilyen Gyurcsány-félék sem hozhatnának kijátszható törvényeket, a kijátszókat pedig tisztességesen megbüntetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!