Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetséges Magyarországon...

Lehetséges Magyarországon forradalom vagy polgárháború?

Figyelt kérdés

Bármilyen indokból.

Aki azt írja, hogy ez hülyeség az ne írjon!

Aki nem tud rendesen írni az meg ne fáradozzon!

2012. febr. 18. 09:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
37%
2/10 teljesen egyetértek veled, a magyar a legbirkább nép a világon, azt is elnéznénk ha lesz*rnák a fejünket. Így a kérdésre a válasz nem lesz itt semmilyen forradalom, csak aranyos kis emberek tüntetnek bugyuta táblákkal (inkább béke menetre hasonlítanak mint tüntetőkre) drága a molotov koktél is! "Ez van akinek nem tetszik el lehet menni!" Feri voltam cshőőő
2012. febr. 18. 13:03
 12/13 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek üzenném!

Ha megírod a kérdésedre a választ, akkor mire vagy kiváncsi?

( aki azt írja ez hülyeség.....gondolok erre ).

Épp elég nagy a feszültség ebben az országban és szinte nem is tudom hova fokozódhatna ez már. Ráadásul folyamatosan csak nő és nő! De egy forradalom vagy polgárháború az sztem már más kérdés.

Finoman szólva is vagy hatfelé szabdalták kicsiny hazánkat az elmúlt évtizedek alatt. A országot a zsidók és cigók írányítják egy az egyben, persze mindkettő máshogy, de sajnos mindkettő tudatosan! A kisember/becsületes fehér ember pedig félti azt a kis állását is, ami épp megvan neki,mert seperc alatt eltávolíthatják onnan is, mivel máig nincs igazi szólásszabadság és baromira megy a rasszizmus (amit egyébként teljesen megértek ). Nincs összetartás,nincs Nemzet! Helyette megtörtség, kiábrándulás és gyűlölet!

Ebből az országból vagy megszöksz vagy behódolsz! ( szerintem ). De bárcsak ne lenne ennyire kézenfekvő ez az egész, ezt mondom. Bárcsak........

2012. febr. 18. 13:18
 13/13 Iuventus ventus ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a kettő közül bármelyik bekövetkezne.

2006 őszét sem nevezném forradalomnak, hisz bementek, aztán rongáltak egyet az MTV székházban, nagy dicsőség...

Amúgy a fülkeforradalom az forradalomnak számít?

2012. febr. 18. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!