El tudod képzelni, hogy Orbán Viktor ellen puccs kísérletet akartak ellene elkövetni?
:D :D :D De van. ! Nézd el nekem én se vagyok tökéletes.
(Hasonló kérdésre válaszoltam, bemásolom ide:)
Az a lényeg, hogy Népünk Nagy Vezére mit állít. Ha ő mondja, hogy volt, akkor volt is!
És ezt még a Jobbik is megerősíti, Pörzse Sándor szerint "világméretű zsidó összeesküvésnek vagyunk a tanúi, amelynek célja Magyarország gyarmatosítása és erőforrásainak ellopása." Bár lehet, hogy ez nem ugyanaz az összeesküvés. Ezt még tisztázni kell.
Mindenesetre én még emlékszem arra a bizonyos 1998-as megfigyelési ügyre... Akkor sem tudta megmondani, hogy ki is figyelt meg kicsodát, éppúgy, mint 2005-ben, és 2011-ben sem. De valaki megfigyelte, ez biztos. (Vagy csak paranoid az úr...)
És hát figyelembe kell venni, hogy Orbán mindig talál ellenségeket, aki ellen harcolni kell, akivel szemben forradalmat kell vívni... Én nem is csodálom, hogy az egész világ összeesküszik ellene.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!