Orbán Viktort miért cigányozzák, amikor nincs cigány a felmenői közt?
Azért mert ez fikció valakinek könnyeben feldolgozható, hogy cigány és nem zsidó?
Orbán Viktort miért cigányozzák, amikor nincs cigány a felmenői közt?
Nekem pedig teljesen mindegy hogy egy ember cigány, zsidó, fehér-fekete vagy sárga bőrű. Az a lényeg hogy ugyanolyan ember mint te vagy én, vagy bárki más, mondjon bárki bármit.
Egyébként én nem szimpatizálok Orbánnal és az intézkedéseivel, pl. most a legutóbbi húzásával: a kiskeresetűek amúgy is kevéske pénzét még kevesebbé húzták le. 94 ezer helyett most 84 ezer.... na szép mondhatom. Aki meg 200 ezer fölött keres annak meg Plusz pénz csapódik hozzá...
K.rva világ van itt mondhatom!
Vagy az a beszólása hogy a 47 ezerből meg lehet élni? Hol és hogy az anyja búbánatos retkes ....-jába?????
Feladja az illető a fűtésszámlát és a villanyszámlát, aztán örül ha 2000 ezer marad egy havi kajára????
Azt kívánom nekik az összes politikusnak hogy fél évig próbáljanak meg csak 47 ezerből kijönni. Nem kell tovább csak fél évig.... garantáltan nem lenne ilyen nagy a pofájuk!
"Orbán Viktort miért cigányozzák, amikor nincs cigány a felmenői közt?"
Mert nem szeretik, és Magyarországon jelenleg a "cigány" az egyik legnagyobb szitokszó a náci, az antiszemita és a kommunista mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!