Orbán Viktort miért cigányozzák, amikor nincs cigány a felmenői közt?
Anya teljes családfája.
Felmenők és oldalágon is.
Olvashatsz erről, több hitles és még több hitelt nem érdemlő oldalon az interneten. Keresd meg az amelyik neked hitles!
Német nyelvű lapoknak készült interjúkban többször nyilatkozta. - ha esetleg hiszel egy politikus szavában erre is rákereshetsz!
Mondani lehet. Lássuk a forrásokat.
"Német nyelvű lapoknak készült interjúkban többször nyilatkozta. - ha esetleg hiszel egy politikus szavában erre is rákereshetsz!"
- Azt egy ökör külföldi újságíró elírta, Deutsch Tamás nyilatkozta ezt, és később ki is javították eszerint a cikket.
Érdekes hogy azaz egy három év alatt négy volt. - már ami csak én olvastam.
A magyar polgárság nagy része vagy német vagy zsidó, vagy a kettő együtt, most ezen mit kell rugózni?
Nem ez volt a kérdés. (Amúgy a fél családja a Lauder Javne-ba járatja a gyerekit, és ez a fele az anyai ág.)
"Orbán Viktort miért cigányozzák, amikor nincs cigány a felmenői közt?"
"Érdekes hogy azaz egy három év alatt négy volt. - már ami csak én olvastam."
- Akkor nosza, oszd meg velünk is!:)
"Amúgy a fél családja a Lauder Javne-ba járatja a gyerekit, és ez a fele az anyai ág."
- Ezt se felejtsd majd ki.
"Az Orsos nev pedig ahogy irta egy kommentelo, eleg konkret cigany nev"
- Az meglehet, de Orbán sosem volt Orsós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!