Mikor lesz már megteremtve az a rengeteg munkahely amit Orbán beigért?
Amit még a választások elött olyan nagyon hangsúlyozott egyfolytába hogy munkahelyeket kell teremteni!Nem hogy munkahelyeket teremtett hanem nagyobb a munkanélküliség!
Mindenki mondta hogy idöt kell a fidesznek adni. Hát elég idö eltelt!Szánalmas hogy a kummunista idökben jobban meglehetett élni mint most!

SAJNÁLNI TUDOM CSAK AZOKAT AKIK A FIDESZT SZIDJÁK!
Szégyen, emberek gondolkozzatok csak...
Ti vagytok tegyük fel, politikusok vagytok, kaptok egy szétlopott és eladósított országot, ti mit tennétek olyat ami mindenkinek jó?...Másodszor sok aluliskolázott retardált ossza hogy igy sz@r a fidesz meg úgy sz@r... közbe irni olvasni se tud lehet...
Tény lehet nem a legjobb a helyzet de ha nem tünne fel azzal hogy lázadoztok meg stb NEM LESSZ JOBB SEMMI! inkább segíteni kéne az államnak..támogatni az országot és a kormányt hogy könnyebben rendet tudjanak tenni,
Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon ... szét lopták az országot, eladósították (öszödi beszéd is eleget mond)
Szóval emberek ne a fidesz-t sz@rozzátok mert nem könnyű a helyzetük SZ@RBÓL KELL VÁRAT ÉPÍTENIJÜK! GONDOLKOZZATOK MIELÖTT SZIDJÁTOK ŐKET! ennyi befejeztem ... sajnálatos dolog hogy ittvan az ország ahol van.. de ez nem a fidesz hibája hanem az előző kormányé ....

19:46
Vicces, hogy pont Te írod, hogy nem tudunk írni!

Tisztelt utolsó! Én nem értek veled egyet és nem vagyok komcsi. Abban egyetértünk, hogy szarból kellene várat építeni a FIDESZ-nek, de a szart nem csak az maszop keverte. A felelős szerintem a liberális demokrácia az egész világon. Mert hogy működik a rendszer? 4 évente választás és ha az egyik x-et ígér, akkor a következő 2 x-et, majd 3 x-et stb. Az, hogy ezt nem bírja el a gazdaság az mellékes, mert a választásokat meg kell nyerni és majd veszünk fel legfeljebb hitelt. Így lopták szét az országot és ezt nem csak a maszop csinálta, hanem mindenki. A monarchista államok mindegyike szufficitet termel, míg a drága demokrácia minden évben deficitet. A demokrácia egyenes következménye a csőd. Még a biblia is ír a bölcs királyról, aki a 7 bő esztendőben tartalékolt a 7 szűkre. A mi bölcseink pedig a 7 bő esztendő feleslegét segélyek, 13-14. havi nyugdíj révén elkótyavetyélték, hogy választást nyerjenek. Ha szimplán ellopták volna a pénzt, akkor annak nyoma lenne és a FIDESZ már telekiabálta volna a világot. Az a pár ügy, ami kiderült (Sukoró, stb) nem annyi összeg, hogy kihúzna minket a szarból. És ne gyertek azzal, hogy a monarchia sötétséget hoz, mert az igazi monarchista államokban, mint pl: Szaud Arábia, Kuvait, stb. óriási a jólét (nincs közüzemi számla, ingyenes egészségügy, oktatás, stb.)anélkül, hogy visszafizethetetlen adósságot cipelnének. Pedig ezen helyeken is virágzik a korrupció, csak annyi a titok, hogy 4 évente nem kell választásokat nyerniük.
Egyébként a FIDESZ választási ígéretei szánalmasak voltak (2 hét alatt rend, a téma, stb). Ilyen hülyeségeket csak egy idióta jelentki. Ennyi erővel ígérhettek volna ingyen sört és örök életet is.

19:54
"Másodszor sok aluliskolázott retardált ossza hogy igy sz@r a fidesz meg úgy sz@r... közbe irni olvasni se tud lehet..."
Telefon ide, vagy oda... az a vicces az egészben, hogy Te írod, hogy írni, olvasni se tud a másik, mikor egy elgépelhetetlen "osztja"-t "ossza"-nak írsz. Ezt azért nem lehet a telefonra fogni...
If I were you I would be silent.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!