Mikor lesz már megteremtve az a rengeteg munkahely amit Orbán beigért?
Amit még a választások elött olyan nagyon hangsúlyozott egyfolytába hogy munkahelyeket kell teremteni!Nem hogy munkahelyeket teremtett hanem nagyobb a munkanélküliség!
Mindenki mondta hogy idöt kell a fidesznek adni. Hát elég idö eltelt!Szánalmas hogy a kummunista idökben jobban meglehetett élni mint most!
1.Mért lennék kommunista?Hiába ha akkor jobba meglehetett élni mint most!Ez az igazság ettöl én mért vagyok komcsi?
2Jah persze 10év!Csak kamu szöveg hogy mért örájuk szavazzon az ember megint!
Azt hiszem, abban a legtöbben egyetértünk, hogy a mostani rendszer működésképtelen. Hogy mi legyen helyette, arról kéne folynia a kulturált vitának a legalacsonyabbaktól a legmagasabb körökig.
Hiszen, lévén, hogy az únióval együtt fogunk összeomlani pár év múlva, nem beszélve arról, hogy ez az egész világot a mélybe rántja majd gondolni kéne már rá, hogy a káoszból a lehető legkevesebb áldozattal jöjjünk ki és építsünk egy fenntartható világot, ahol nincs helye se bankoknak se politikusoknak.
Ez kemény.Kevesebb lett a munkanélküli 2010 óta.:)
tegyük fel elhiszem.
Aki eddig termelő munkát végzett,és nem a farkát veregette a parlamentben havi 1millióért az jobb esetben keresett nettó 100-120-at.
Na ebből csináltak 2 munkahelyet két 47ezer ft béres embernek.Hahahaha.Ugyan csökken a munkanélküliség,de a gazdaságnak odabasz.
Szánalom.Én ma az étkezőben azt hittem ráborítom a Fidesz védő munkatársamra.....
Érdekes adatok, a munkanélküliség 0,3%-al csökkent ráadásul mivel csak négy órában foglalkoztatják a közmunkásokat és nem nyolc órában (tehát többen dolgoznak kevesebb pénért) ez a növekedés is igen csekély. De a foglalkoztatottság mérsékelt sikerei vissza fognak fordulni, ugyanis jelentősen növekedtek a bérköltségek az elmúlt másfél évben, a fogyasztás viszont folyamatosan csökken a csökkenő reálbérek és az áfa emelés miatt. Vajon hány cég lesz, ami ezt a terhet már nem tudja bevállalni? Egyébként időarányosan is nagyon el van maradva a kormány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!