A valódi terroristák azok akikre am
erika rámondja,minél többet lehet elhozni tőle annál terroristább.Ha hagyja magát kifosztani akkor szövetséges.
Ugyanaz a cikk csak egy kicsit másképpen:
Kuruc: "A megszállók támogatását élvező afgán elnök"
Ma.hu: "A Nyugat támogatását élvező afgán elnök"
Kuruc: "Az áldozatok többségével állítólag lázadó fegyveresek végeztek"
Ma.hu: "Az áldozatok többségével lázadó fegyveresek végeztek"
Finom kis csúsztatások a kuructól...
"Engem jobban érdekelne a múltkori hamász által támadott iskolabusz miért nincs a cikkek közt?"
Amerikában történt? Nem! Nem ők mennek háborúzni a terrorirta amerikához, hanem az amcsik jönnek ide országokat megszálkni! Persze ha ezeket a terrorista fé....ket éri támadás, egyből attól hangos a sajtó, és arról kell megemlékeznünk minden évben!
Hol jobb palesztinnak lenni? 1967 előtt vagy után?
Kaptak segélyeket Egyiptomtól vagy Jordániától?
Kaptak autonómiát?
de egyébként 911 amerikában történt... a madridi vonatrobbantás európában... a londoni metró robbantás szintén...
"de egyébként 911 amerikában
történt.."
Igen, erről beszéltem! A terrorista amerika naponta bombáz ártatlan embereket, de ha őket éri támadás már egyből sajnáli kell őket, mert minden tv-ből az ömlik! Szánalmas! Nem tudom kik dobtak le atombombákat! Japánban 1000szer több embert öltek meg a terroristák, mint amennyi 911ben meghalt! Persze erről is mélyen kussolnak a mocskok!
21:29 Kérdező
"Nem a kuruc csúsztat, hanem a többi jude portál."
Hát ez csak természetes. Hogy én erre nem is gondoltam! Hajaz is a Kuruc rendesen a Pulitzer-díjra...
Igen, erről beszéltem! A terrorista amerika naponta bombáz ártatlan embereket, de ha őket éri támadás már egyből sajnáli kell őket, mert minden tv-ből az ömlik! Szánalmas! Nem tudom kik dobtak le atombombákat! Japánban 1000szer több embert öltek meg a terroristák, mint amennyi 911ben meghalt! Persze erről is mélyen kussolnak a mocskok!
Tudod te egyáltalán, hogy kik mellé állsz?? Te a nagy kedvenceidnek csak egy "hitetlen kutya" vagy! Tisztába vagy ennek a jelentésével??? Mert ha nem akkor nézz utána sürgősen!! Ha meg tudod akkor... arab vagy...no comment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!