Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarkodók, miért nem bírjáto...

Magyarkodók, miért nem bírjátok abbahagyni a magyarkodást? Miért nem tanultok a múltbéli hibáitokból, emberiségellenes bűneitekből?

Figyelt kérdés
A XIX. század végén elnyomtátok a kisebbségeket. Aztán a XX. század első felében zsidótörvényeket hoztatok, névmagyarosításra köteleztétek a többi kisebbséget, majd Horthy bandavezéretek utasításai alatt kitessékeltetek 450 ezer zsidót a haláltáborokba. Aztán kedvenc Kádárotok alatt - egyedülálló módon a térségben! - megsemmisítettétek a kisebbségi iskolarendszert. Manapság meg Jobbikotok, Gárdátok hőzöng az utcákon, nyilas zászlókkal, gyűlöletbeszéddel, kirekesztéssel. Nem volt elég???
2009. jún. 4. 09:14
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
73%
és a trianon után külföldön ragadt szerencsétlen magyarokkal hogy bánnak azok az országok? majd akkor fogom én feladni a magyarságomat, ha a kint ragadt magyaroknak olyan királyi életet teremtenek, mint mi a cigányoknak... merthogy a kinti magyarok nem önszántukból mentek oda, egyszerűen levágták őket, és azt monták, mától kezdve te szlovák vagy vagy román....stb. És neki ezt le kellett nyelni és az elnyomást is. De a mi kisebbségeinket nem vágta ide senki, hanem ők jöttek maguktól...ráadásul elnyomva sincsenek, sőt, néha komolyan mondom eszembe jutott már,hogy lebarnítom magam és cigánynak vallom magam egy kis plusz ösztöndíjért az egyetemen, mikor ennem nem volt mit...csak nem akartam ennyire megalázni a szüleimet, és a párom is nagyon dühös lett volna... tudod, ez elég szégyen, hogy a saját országunkban cigánynak lenni jobb, mint magyarnak lenni
2009. jún. 4. 11:57
 12/55 anonim ***** válasza:
74%

Tehát szerinted az Árpád-sávos zászlót a nyilasok "találták fel"? Nézz ennek egy kicsit jobban utána.

Inkább vagyok MAGYAR MAGYARORSZÁGON, mint idegen bárhol az egész világon.

2009. jún. 4. 12:00
 13/55 anonim ***** válasza:
80%

Ez a kérdés színtiszta magyarellenes előítélet...

A felsorolt tetteket kik tették? A "magyarkodók" vagy a magyarok mind?

Mit szólnál hozzá, ha a történelemből hozva példákat, előállnék egy "nem volt elég?" kicsengésű írással a zsidókról?

2009. jún. 4. 12:01
 14/55 A kérdező kommentje:

"Akinek nem tetszik Magyarország és nem akar magyar lenni, akkor menjen máshová"

Igen, ez a nácizmus. De nem náci a rendszer. A jelenlegi helyzet pedig az, hogy az él Magyarországon, aki törvényesen Magyarországon élhet és Magyarországon akar élni. Nem kell sem szeretni Magyarországot, sem kötelezően magyarrá válni. Egyébként meg senki sem mazochista, azaz aki nem szereti valamilyen szinten Magyarországot, az nyilván nem is fog nagyon akarni Magyarországon élni.

"senkit sem mi hívtunk ide, maguktól jöttek... én sem megyek vendégségbe senkihez csak úgy anélkül,hogy megkérdezném, mehetek e és vendégül lát e?"

Szabadságról nem hallottál még? Nem kell meghívó senkitől, hogy Magyarországon lehess.

"nem fogok a nyakán ragadni és a kenyerét enni, hanem megköszönöm a vendéglátást és hazamegyek"

Milyen kenyér, milyen nyak, milyen vendéglátás?

"nem tudom, miért fáj az embereknek, hogy Magyarországon még szeretnének magyarok lenni az emberek"

Szerintem senkinek sem fáj, hogy valaki valamilyen nemzetiségűnek vallja magát. Én a magyarkodásról kérdeztem, s nem a magyar nemzetiségi hovatartozásról, olvasd el figyelmesebben az eredeti kérdést!

"a cigányok mehetnek vissza indiába, vagy ahonnan jöttek, a zsidók meg izrelbe"

Aki akar, megy ahová akar. Aki meg nem, az marad.

2009. jún. 4. 12:16
 15/55 A kérdező kommentje:

"Tehát szerinted az Árpád-sávos zászlót a nyilasok "találták fel"?

Ezt miből gondolod? Mondtam ilyet?

2009. jún. 4. 12:17
 16/55 A kérdező kommentje:

"Ez a kérdés színtiszta magyarellenes előítélet..."

Csak tények, semmi egyéb.

"A felsorolt tetteket kik tették? A "magyarkodók" vagy a magyarok mind?"

A felsoroltakat a magyar nép követte el, magyarkodó hangadók vezetése alatt.

"Mit szólnál hozzá, ha a történelemből hozva példákat, előállnék egy "nem volt elég?" kicsengésű írással a zsidókról?"

Nyugodtan, csak igaz legyen.

2009. jún. 4. 12:20
 17/55 A kérdező kommentje:

"és a trianon után külföldön ragadt szerencsétlen magyarokkal hogy bánnak azok az országok?"

Különbözőképpen, de nem rosszabbul, mint amilyen a kisebbségi politika Magyarországon.

"majd akkor fogom én feladni a magyarságomat"

Miért kellene feladnod nemzetiségi hovatartozásodat?! Erre ki kért?

"ha a kint ragadt magyaroknak olyan királyi életet teremtenek, mint mi a cigányoknak"

Nézz körül a cigányok közt, mielőtt ilyen sületlenségeket állítasz!

"De a mi kisebbségeinket nem vágta ide senki, hanem ők jöttek maguktól"

Na és?

"ráadásul elnyomva sincsenek"

Most már nincsenek, mert nem maradt belőlük semmi, a cigányokat leszámítva.

"sőt, néha komolyan mondom eszembe jutott már,hogy lebarnítom magam és cigánynak vallom magam egy kis plusz ösztöndíjért az egyetemen"

Próbáld, majd meglátod, hogy milyen cigánynak lenni.

"tudod, ez elég szégyen, hogy a saját országunkban cigánynak lenni jobb, mint magyarnak lenni"

Ugyanezt mondja a román szélsőjobb is a romániai magyarokkal kapcsolatban. Az is csak egy primitív neonáci álérv és demagógia.

2009. jún. 4. 12:24
 18/55 anonim ***** válasza:
89%

Furcsa, nekem nem rémlik, hogy ilyeneket csináltam volna, pedig én is Magyar vagyok, és igazán büszke vagyok rá. De fura. Kádárral sem találkoztam.

affene, valamit nagyon elronthattam.

Te várj, nagy baj van, árpád sávos zászlóm sincs!!

Senkinek ne ródd fel az általánosítás bűnét, amíg te magad is azt teszed!

2009. jún. 4. 12:26
 19/55 anonim ***** válasza:
5%

nyilván a 12:47-es és 50-es se nem rasszista, se nem antiszemita, csak véleménye van... Érdekes, hogy mindig a társadalom egyik fele akarja kinyírni a másikat, pedig a másik az, aki "megfojt", "tönkretesz" mindent. Nahát, de érdekes...

Édes kis 11:46-os cicamica!

Valószínűleg felruháztak döntési jogkörrel, hogy ki hova menjen. 1. A magyar gyűjtőnév -s gyűjtőnép. 2. Ha mindenki odamenne vissza, ahonnan eredetileg való, akkor többen miszlikbe szakadnának, és részecskéik szertevándorolnának a világon. De magyarként is elhúzhatnánk a Kárpát-medencéből, visszaadva a terepet a szláv törzseknek, akiket oly kedvesen lekaszaboltunk.

2009. jún. 4. 12:53
 20/55 anonim ***** válasza:
5%

utolsó igazad van

!

2009. jún. 4. 12:59
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!