Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarja az IMF és EU...

Miért akarja az IMF és EU mindenképpen tönkretenni MO-t, ahogyan a többivel is próbálkozik (görög)?

Figyelt kérdés

Nem ilyen válaszokat szeretnék látni lehetőleg

"Mert a gonosz Orbán hibája, Gyurcsány hibája", hanem valami értelmeset, mert gyűlölködést nem szeretnék végig asszisztálni.

2012. febr. 13. 17:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
22%
Az IMF-nek ebböl csak haszna van,hogy adja a sok hitelt..Magyarországnak,Görögországnak,Egyiptomnak.stb.stb.
2012. febr. 13. 21:19
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen haszna van belőle, hiszen ezzel foglalkozik. De itt nem ez a probléma, hanem az, hogy nem feltétlenül kellett volna idáig eljutni. De mivel segítségre szorulunk, ők a legjobb megoldás.
2012. febr. 13. 21:25
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Akik a rózsaszín ködben azt mondják, h nem akarja tönkretenni, mert miért tenné, gondolkoztak már azon, h nekik ez profit?
2012. febr. 14. 16:25
 24/27 doboszoli ***** válasza:
100%

Nem kellene az IMF -fel szóba sem állni! HA:

Lenne más alternatíva.De van? Nincs!

Semmit nem karnak "ránk erőszakolni", mi kérjük, mert sz@rban vagyunk.

Azt, hogy bölcs, és előrelátó kormányunk a "készenléti hitelt" felveszi, (és baromságokra költi) olyan biztos, mint a téli hideg.

2012. febr. 14. 17:43
 25/27 A kérdező kommentje:

doboszoli

De van más megoldás! Mondja meg végre a kormány, hogy nem tudja visszafizetni a hiteleket/kölcsönöket és engedjék el neki! Ennyi! Nem lenne semmiféle csőd és nem kéne újabb hitelt felvenni. Ám ennek ellenére még mindig NEM kaptam választ a kérdésre (a 20-ból kb 8 volt válasz, a többi nevetséges: "Nincs kedved tényeket keresni? Mert nincsenek ilyen tények!" meg Treb válasza)!

Azt hogy ti beképzeltek magatoknak baromságokat aztán eltérve a lényegtől kioktattok (semmi érv, hanem személyeskedés); nem válasznak nevezik, hanem kötekedésnek. Tényként írjátok a hülyeségeket, aztán nekem mondjátok, hogy én miket írok. Hát ez egy értelmes megoldás!

15/24 Te is ám egy igazi magyar lehetsz ("MO magának köszönheti"). Milyen pazarló életmód? Az, hogy nem lehetett munkát találni, meg szegénység volt/van? Hát ez tényleg nagy pazarlás (a kormány igaz, hogy lopott tőlünk, de az nem a mi hibánk).

Ha nem értetek vele egyet, MINEK NÉZITEK MEG, MINEK "VÁLASZOLTOK"? AKKOR MAJD JÖN OLYAN AKI VALAMI ÉRVET IS AD! POCSÉKOLJÁTOK AZ IDŐTÖKET "ÉRTELMES" EMBEREK.

2012. febr. 16. 14:21
 26/27 anonim ***** válasza:
72%

Én vagyok a 15-ös válaszoló, tőlem idéztél a kommentedben.

Nos, még csak akkor lenne igazán csőd, ha azt mondanánk, hogy nem tudjuk visszafizetni a hiteleinket. A befektetők elmenekülnének, a forint elinflálódna, a munkanélküliség az egekbe szökne. Közgazdaságtant tanultál valamelyik iskoládban?

Ahogy írtam, Magyarország is magának köszönheti a helyzetét, mint a többiek. Pazarló életmód. Például rengeteg típusú segély, ingyenes egészségügy (a járulékok nem fedezik), ingyenes felsőoktatás, utazási kedvezmények a tömegközlekedésben, hogy csak néhányat említsek a legfontosabbak közül. A TB (OEP) több évtizedes fennállása során egyetlen negyedévben volt nyereséges. Kitalálod mikor?

Az EU nem akar tönkretenni senkit. Nem érdeke, hogy az odaadott pénzt ne kapja vissza. Az viszont már érdeke, hogy az a pénz megfelelően legyen befektetve az ország gazdaságában, hogy kitermelje a visszafizetendő kamatokat. De amíg elmegy segélyre meg nyugdíjra, addig nem lesz változás, és további megszorítások kellenek.

És azért válaszolunk az ilyen kérdésekre, hogy megmagyarázzuk, hogy az ilyen légből kapott dolgok köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.

Van már kedved tényeket keresni az állításod alátámasztására?

2012. febr. 16. 14:54
 27/27 anonim ***** válasza:
78%

"Mondja meg végre a kormány, hogy nem tudja visszafizetni a hiteleket/kölcsönöket és engedjék el neki! Ennyi! Nem lenne semmiféle csőd és nem kéne újabb hitelt felvenni."

Te tényleg ilyen hülye vagy? Vagy én reagálom túl?

Te mit csinálnál, ha adnál fél milliót valakinek, aki aztán azt mondja, hogy "bocs haver, nem tudom visszafizetni, így jártál."

Gondolkodj már légy szíves.

2012. febr. 16. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!