Miben nyilvánul meg hogy hazánkban burjánzik a rasszizmus és az antiszemitizmus és tör fel a fasizmus?
Figyelt kérdés
Nem a médiára vagyok kíváncs, hanem valami kézzelfogható bizonyítékra2012. febr. 11. 17:05
11/18 anonim válasza:
ma 19:07
Igen,természetesen én is így értettem.
Ökörköri
12/18 Sz1u válasza:
Kédező!
"Miben nyilvánul meg..."
Például: Jobbik, ilyen-olyan Gárda, 64 Vármegye, Betyársereg, Kuruc.info...stb.
13/18 anonim válasza:
Baj van a cigányokkal, és az emberek beszélnek róla. Szörnyű.
14/18 anonim válasza:
Én a fő gondnak azt tartom, hogy olyanok zsidóznak szünet nélkül, mocskos stílusban, akik még életükben nem találkoztak valódi zsidóval. Mégis úgy őrjöngenek, mintha ez lenne az ország legnagyobb problémája.
15/18 anonim válasza:
Nem dúl itt egyik se, kamuznak.
16/18 anonim válasza:
Nem hát! Itt minden van csak rasszizmus nincs! Ha az lenne akkor egy k.baszott forintot se kapnának a segélyen élő naplopók.
17/18 anonim válasza:
abban, hogy sok hülye tönkre akarja tenni az országot és támogatja a szélsőjobbot
18/18 anonim válasza:
"abban, hogy sok hülye tönkre
akarja tenni az országot és
támogatja a szélsőjobbot"
Az országot már tönkre tették a cinonista haverjaid, nem tűnik fel? Vagy ha nem olvasol híreket, az árak drasztikus emelkedéséből nem tünt fel eddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!