Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik szavaznak a Jobbikra?

Kik szavaznak a Jobbikra?

Figyelt kérdés
Előtte (Jobbik előtt)kiket támogattak?
2009. jún. 2. 15:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
43%

"Könyörgöm, mikor értik már meg az emberek, hogy a jobbik nem akar kötelező hittant az iskolákban???

Hittan VAGY erkölcstan"

remélem ez oltás volt, és nem gondolod komolyan.

2009. jún. 2. 21:59
 22/30 anonim ***** válasza:
15%

mindig ezzel jöttök, hogy inkább ez mint a köcsög MSZP Fidesz stb.

arra nem gondoltatok, hogy mi lenne ha egyszerűen nem választanátok a fos és a szar közül? nem kell szavazni és kész. és akkor nem fog hatalomra jutni egy szélsőséges párt csak azért mert inkább az legyen mint más.

2009. jún. 3. 10:30
 23/30 anonim ***** válasza:
85%
és ha nem szavaznánk akkor az mszp vagy a fidesz jutna hatalomra 100%-osan....már ne haragudj, de mindenkinek joga van szavazni és csak azért, mert neked nem tetszik, nem veheted el senkitől sem ezt a jogot...én sem mondom azt az szdsz-eseknek, hogy figyeljetek már, ti inkább ne szavazzatok, mertolyan pártra szavaznátok, ami nekem nem tetszik....elég hülyén jön ki nem?
2009. jún. 3. 11:02
 24/30 anonim ***** válasza:
15%

ki mondta hogy elveszem tőletek a jogot? csak felhívtam a figyelmed, hogy ez is egy alternatíva.

nem tudom... inkább húzzák le a pénzemet, mint hogy kötelező erkölcs-hittanórákat vezessenek be, cenzúrázzák a médiát, csendőrséget állítsanak fel stb.

ezek teljesen abszurd tervek, nem megvalósíthatók, és ha mégis sikerülne megvalósítani, rengeteg pénzbe kerülne, ergo még szegényebb lenne az ország, és hiába lennénk büszkék arra hogy magyarok vagyunk, és elítéljük a globalizációt, ha az anyagi helyzetünk ugyanolyan maradt, vagy még tovább romlott.

válasszátok csak meg a Jobbikot, aztán majd lehet lázadni, meg tüntetni ellenük is ha hatalomra jutnak, és eloszlik a rózsaszín köd :D

2009. jún. 3. 11:30
 25/30 anonim ***** válasza:
21%

még annyit, hogy én nem vagyok sem fideszes, sem mszp-s, se szdszes. emberszámba nem veszem azokat, akik ott ülnek a parlamentbe, de rohadtul felb.sz, hogy egy olyan pártot istenítenek rengetegen, akik begyöpösödött emberekből állnak össze, és elítélik azokat akik nem úgy élnek mint a jókeresztények.

(mint mondtam a cigányokkal kapcsolatos véleményük az egyetlen amiben egyetértek velük)

a begyöpösödöttség hatalommal párosulva nagyon veszélyes.

2009. jún. 3. 11:33
 26/30 anonim ***** válasza:
95%
Pontosan akik megunták h folyton betörnek hozzájuk az orkok, és a rendőrsé elintézi "megélhetési bűnözésnek" még sajnálják is szegényt...Aki megunta azt is h az egyik ismerősét megakarták erőszakolni kis 17éves orkok..."gyermeki csínytevés néven elintézve"..v aki 5éves húgátnak bugyijában turkál egy orkpalánta és nem lehet micsinálni mert az ovónöt megveri az anyja ha rámer szólni az ö sötét gyerekére...akik megunták h akiket eltartunk az adónkból,verjenek alázzanak,az utcán,leköpjenek és köcsög magyarozzanak hálából!!! Nah ők fognak a JOBBIKRA szavazni!
2009. jún. 3. 14:46
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
képzeld, én nagyon nem vagyok keresztény, sőt, ateista vagyok és állandó harcban állok a keresztény családommal, DE annyira irritál a cigányprobléma az országban, hogy inkább egy kereszténypártra szavazok, amelyik ezt megoldja, mint egy liberálisra, aki tojik ugyan rá, hogy én ateista vagyok, de tojik a cigányokra is, sőt, rosszabb....jogokat ad nekik.... engem úgysem kényzseríthetnek kereszténységre...miért, mit csinálnak? ha nem megyek templomba minden vasárnak, megbüntetnek vagy börtönbe zárnak? akkor egye meg a fene, kibírom, elmegyek...attól még a felfogásom és a véleményem nem változik, h mesedélutánt hallgatok, de ha ez az ára, hogy végre majd a saját leendő gyermekemre költhessem a pénzt, amit munkával keresek és ne a cigány kölykökre, akkor örömmel, még elsőáldozni is elmegyek, komolyan mondom, sőt, meggyónok
2009. jún. 3. 16:19
 28/30 anonim ***** válasza:
4%

csak ismételni tudom amit leírtam, ok szavazzatok rájuk, majd meglátjátok milyen jó lesz :)

mint mondtam igazuk van, a cigányokkal tényleg csinálni kell valamit. és pont. de engem ne kényszerítsenek semmire, amit én nem akarok. ez a 21. század.

2009. jún. 3. 19:44
 29/30 anonim ***** válasza:
90%
Jó lenne ez a hittanos dolog pedig nagyon!!! Főleg a mai fiatalokat elnézve. Én nem megyek el szavazni, de kérlek, ne a FIDESZRE és ne az MSZP-RE.... mindkettő utálatos banda.
2010. febr. 9. 09:35
 30/30 anonim válasza:
100%

Nem nagyon érdekel a politika, mert szerintem ez nem az amit csinálnak.

Néha mikor már nagyon unatkozom beleolvasgatok a programokba.

A legkönnyebben a JOBBIK programját találtam meg.

A FIDESZnek szinte nincs is programja.

De nem is ez a lényeg.

Én csak azt szeretném, ha valaki rendet rakna ebben az országban.

Először is azt szeretném megindokolni, hogy miért nem szavazok a FIDESZRE:

- Fő lépésként 2 célcsoportot akarnak támogatni: a nagycsaládosokat (mindenki tudja kik azok), és a kisvállalkozókat (akik minimálbérből 3 autót 2 házat tartanak fenn és évente 3szor mennek nyaralni, sajnos sok ilyenről tudok). Attól, hogy támogatjuk a kisvállalkozókat még nem fognak több embert felvenni, foglalkoztatni, és nem fogják bevallani az összes jövedelmüket, inkább megtartják a többletet.

Sajnos szerintem igaz az a mondás, hogy akinek sok van még többet akar!

MSZP -re:

- Elkúrták! 8 éven keresztül. Nem hiszem, hogy még négy év segítene ezen a gondon.

Sajnos nem sok alternatíva van MO.-on. Szavazni el akarok menni, mert, ha siránkozok az eredményen, akkor joggal kaphatnám a választ: "Ha el sem mentél szavazni, akkor semmit nem tettél a változásért!"

Valójában miért szavazok a JOBBIK-ra:

- Nem indok, de tényleg nincs más, bennük még akkorát nem csalódtam, mint a másik kettőben.

- Legalább van programjuk. Nem mindennel értek egyet, de legalább van mivel nem egyet érteni.

- Ők legalább tenni akarnak valamit a cigánybűnözés ellen. Ha még pár évig senki nem tesz semmit akkor nagyon nagy bajok lesznek. (Ha lehet még valamit tenni.) Tudom, hogy a cigány-kérdés nem lehet döntő érv egy szavazatnál, de nálam sokat nyom a latban. Én személy szerint félek a cigányoktól, többször fordult elő, hogy minden ok nélkül belém kötöttek (tényleg ok nélkül).

Igazából mindenbe bele lehet kötni, nem csak a jobbikba.

Pl.: Mindent el hiszünk a FIDESZnek? Mindent meg fog tudni valósítani amit ígér?

A FIDESZeseknek üzenem: nincs mitől félni a FIDESZ nyer, és így van ez jól. Végre megkapjátok/meg kapjuk Őket.

Szívből kívánom az egész országnak, hogy beváljon, mert ez lenne a közös cél. De Én nem bízok bennük, nincs miért! :(

Még annyit, hogy Én mérnökként dolgozom (sok más emberrel együtt) és nem nagyon látom azt, hogy minket annyira akarna támogatni valaki is... :(

2010. febr. 14. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!