Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik szavaznak a Jobbikra?

Kik szavaznak a Jobbikra?

Figyelt kérdés
Előtte (Jobbik előtt)kiket támogattak?
2009. jún. 2. 15:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%

én először úgy gondoltam, hogy inkább azok a fiatalok, akik először szavazhatnak majd 18-22 évesek, akik közé én is tartozom, és a rockerekből lett erősen hungarista emberek... és ebben a hiszemben is voltam nagyon sokáig,mert nem mertem a politikáról beszélni senkivel, még a családommal sem (legutóbbi választásnál láttam legjobb barátságokat, sőt kapcsolatokat tönkremenni a politikai nézetkülönbdég miatt)

de kb egy hete megbolydult körülöttem a jobbik választóbázisa, és kiderült, hogy a közeli ismerőseim kb 80%-a, és az egész családom, a nagyszüleimmel együtt a jobbikra fog szavazni,először rácsodálkoztam,hogy minden korosztályt sikerült megfogniuk valamivel, és persze örültem neki, mivel én már kb 2-3 hónappal ezelőtt a jobbik mellett döntöttem, csak nem mertem mondani senkinek, nehogy meglincseljenek a romák(a tiszalökiek...mert elég rendesen felbátorodtak a gyilkosság óta) ... szóval van egy olyan érzésem, hogy azok, akik a jobbiknak nem jósolnak túl nagy támogtatottságot, kicsit mereszteni fogják a szemüket,mikor meglátják, hogyan alábecsülték...de tényleg,én is alábecsültem és ennek ellenére nagyon durva volt, ahogy egyik napról a másikra tűntek fel a jobbikosok az ismerősök között, és nem csak a fiatalokra gondolok, hanem egészen a 30-60-évesekre is...

egy 20 éves kétszakos analfabéta egyetemista "árpádrongyos köcsög" a vőlegényével, aki nem csak magyarkodó, hanem magyar debil (bár nem tudom, mi a debilség azon, hogy tanulok,lovagolok és táncolok)

2009. jún. 2. 17:46
 12/30 anonim ***** válasza:
88%

"Keresztények, jobbosok, és mindazok, akik szeretik a nagymagyar szólamokat."

Én testvérem félig cigány nemzetiségű nevelőapám cigány nemzetiségű. Mégis mindannyian egytől egyig a Jobbikra fogunk szavazni. Mért? Mert Ők kik cigány nemzetiségűeknek vallják magukat, elismerik, hogy van cigánybűnözés. Szted ők „nagymagyarkodok”. A családból azzal lógtam ki a sorból, mert a Fideszre szavaztam Ők pedig az MSZP-re vagy ép az SZDSZ-re szavaztak.

Vasárnap, pedig egy hangúan megyünk és szavazunk a Jobbikra. Bocs én nem megyek, mert ott leszek a Jobbik szavazó bizottságának a tagjaként méghozzá a cigány nevelőapámmal együtt csak máshol.

2009. jún. 2. 18:02
 13/30 anonim ***** válasza:
17%

Csak az a baj, hogy a diktatúrákban meg demagógéknál nem szokták nézni, hogy hoppá, ez a cigány ránk szavazott, ez rendes ember. Csak annyit vesznek észre hogy cigány.

Előbb lőni, aztán kérdezni.

Remélem a Jobbik nem lesz ilyen!

2009. jún. 2. 18:33
 14/30 anonim ***** válasza:
48%

Pl az én édesapám a Jobbikra szavaz. Megkérdeztem, hogy kire szándékozik szavazni:

- Édeaspám kire fog szavazni?

- A Morvaiékra, a MIÉP-re.

- MIÉP most nincs, Jobbik van.

- Ja, akkor a Jobbikra.

- Olvastad a programjukat?

- Nem, de egyik pártét sem.

- De legalább tudod, hogy mi van a programjukban?

- Államosítani akarnak vállalatokat, és korlátozni a földvásárlást a külföldieknek.

- Igen és emellett például az iskolákban kötelezö hittant és a Szent Korona Tanra épülö alkotmányt is akarnak.

- Micsoda marhaság... De azért rájuk szavazok.

Tudni kell, hogy apám egy nagyon eszes ember, úgyhogy nem áll szándékomben megkérdöjelezni a véleményét, de azt hiszem, hogy a jobbikra szavazók nagy része tájékozatlan a jobbik programjával, vagy a nyugati tipusú demokráciák müködésével kapcsolatban.

2009. jún. 2. 18:50
 15/30 anonim ***** válasza:
76%

"Mert Ők kik cigány nemzetiségűeknek vallják magukat, elismerik, hogy van cigánybűnözés."

Nagyon helyesen teszik. De akkor pl. miért nem élnek a származásuk adta előnyükkel, és próbálják észre téríteni a még észre nem tért "rokonaikat"? Sokkal többet érhetnének el vele, szvsz. De ez persze csak egyéni vélemény.

2009. jún. 2. 19:04
 16/30 anonim ***** válasza:
57%

ma 18:50

Az MSZP, FIDESZ, SZDSZ, MDF szavazók olvasták szerinted a programokat és azért szavaznak arra akire?

2009. jún. 2. 19:13
 17/30 anonim ***** válasza:
74%
19:04: szerinted párszáz értelmes cigány szembe tud szállni a többi millióval? (vagy ki tudja, mennyi van belőlük)
2009. jún. 2. 19:26
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

a fasiszta, hitlerista, rasszista, zsidóellenes pogromozó radikális kopasz szélsőséges csürhe csőcselék söpredék... NEM ÁM, VICC

a Jobbik erősen protekcionista, ezáltal a magyar termelőknek ésszerű rájuk szavazni. kimondja az igazságot: VAN CIGÁNYBŰNÖZÉS!! (ez NEM azt jelenti, hogy minden cigány bűnöző). mivel vidéken lakunk, édesapám termelő, és nem egyszer törtek be a véletlenül-sem-svédek, ezért a Jobbikra voksolunk.

2009. jún. 2. 19:33
 19/30 anonim ***** válasza:
78%

Könyörgöm, mikor értik már meg az emberek, hogy a jobbik nem akar kötelező hittant az iskolákban???

Hittan VAGY erkölcstan

2009. jún. 2. 19:49
 20/30 anonim ***** válasza:
71%
19:26-os: Ha már ők sem, akkor ugyan kik? Náluk jobban senki nem tudhatja, hogyan kell a lelkére beszélni a többinek ahhoz, hogy meg is értsék, miről van szó. És minden újabb cigány, akit sikeresen észre térítenek, segíthet nekik a még megmaradottak megnevelésében. Egyre többen lennének tehát, és beindulhatna egy kimondottan pozitív láncreakció.
2009. jún. 2. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!