Fidesz vagy Jobbik?
nem tanultatok az eddigiekből?
nem hiszem el, hogy ez megtörténhet. pár szép ígérettel, és álmokkal már behülyítenek titeket?
ők sem különböznek a többitől, csak ügyesebben ígérgetnek, és azokhoz a témákhoz nyúlnak, amin manapság háborgunk.
a lényeg, hogy minél több szavazónak elnyerjék a szimpátiáját. ha megválasztanánk őket, ugyanúgy csak álom maradna ez a program mint a többinél.
egyszerűen nem lehet megcsinálni ezeket a dolgokat, teljesen abszurd.
(természetesen a cigánykérdéssel kapcsolatos tevékenységet támogatnám, ha nem kollektívan büntet mindenkit aki cigány.)
gondolkozzatok már egy kicsit, és ne dőljetek be mindennek.
Jobbik. Számomra a Fidesz erőtlen. 2002-es választásokat elbukták. Rendben van, mindenkivel megtörténhet. Azonban elbukták a 2006-os választást is, bár azt saját bevallásuk szerint nem is akarták megnyerni (akkor minek szavazzal rájuk?!). Ezen egy kicsit el kellene gondolkodnia Orbánnak, hogy vajon miért lehetett, és valami megoldást találni rá. Na nem a lejáratást, a hazugságok ömlesztését és mások kampányszövegének lopkodására gondolok.
Azért nem szavazok a fideszre, mert álnemzeti. Ha nem így lenne, nem árusították volna ki a magyar földeket. Milyen kedves, igaz? Az egyik fideszes képviselő 83 ezer km2-t juttatott ingyen izraeli kézbe. Ez is olyan jópofa.
Nem, nem magyarkodok, nem vagyok fasiszta, sem náci. Csak úgy gondolom, hogy Magyarországon a magyarok (= minden olyan ember, aki magát magyarnak érzi és eszerint él) érdekeit kellene első sorban szem előtt tartani, nem pedig az idegenekét. Ezért szavazok a Jobbikra. Adok egy esélyt nekik is, ahogy annak ideján adtam a Fidesznek is. Ők leszerepeltek. Kíváncsi vagyok, mit hozna a Jobbik.
(A válasz megírásának időpontja: 06-02 14:20)
14:20-as:
Te nem vagy normális!
Egyértelmű, hogy a Fidesz!
A Fidesz az egyetlen normális párt ebben az országban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!