Hogyan lehet megélni szűkősen 47. 000Ftból? A miniszter úr szerint lehetséges. De én el nem tudom képzelni hogyan lehetséges.
14/19. A bankok abból élnek,hogy hiteleket adnak! De egyetlen bank sem kötelez senkit arra,hogy hitelt vegyen fel.Értelmetlen őket hibáztatni!
A befektetők pedig nem mindig izraeliek. Sőt,az országban ők vannak a kevesebben.
Miért nem tanultok versenyképes szakmát?
Aki 20-30 évvel ezelőtt lett mentős,ápolónő,vasutas,buszvezető,szakmunkás, az honnan tudta volna,hogy ma már ebből nem tud emberi módon megélni?
Vagy az orvostanhallgatók szakmája sem versenyképes? Ők sem kapnak többet 80.000.- Ft-nál. Ebből pedig nem lehet dőzsölni,csak nagyon szűken megélni.
Könnyen beszél az,akinek az apuka a feneke alá tolt mindent,és fogalma sincs,hogy a többség hogyan él.
A Miniszter úr a főnökével egyetemben hülyeségeket mond.
Senki nem várja el az államtól,hogy a "dőzsölését" fizesse.
Azt várná el,hogy biztosítson neki munkahelyet,és ne vele fizettesse meg a gazdagok,és a képviselők jólétét.
Ez a tipikus Fideszes kettős mérce.
Ha nekem nincs a zsebben két milla eltapsolni, az tragédia, ha te nem tudsz enni, így jártál...
Matolcsyt nem minősítem, de ha kitelik neki, valószínúleg bújkálni fog.
"Aki 20-30 évvel ezelőtt lett mentős,ápolónő,vasutas,buszvezető,szakmunkás, az honnan tudta volna,hogy ma már ebből nem tud emberi módon megélni? "
Piacgazdaság van. Nehogy már a kereslet alkalmazkodjon a kínálathoz...
"23-as érdekelne, hogy te mivel foglakozol?"
Másodéves vegyészmérnök hallgató vagyok, diákmunkákat szoktam elvállalni. Nem függök a szüleimtől.
Természetesen nem lehet és ezt ő is tudja.
De jó bedobni a köztudatba ilyen lehetetlenségeket mert ezen elrágódnak a népek.
Legalább nem foglalkoznak azokkal a dolgokkal amik az életüket jelentősen befolyásolják a jövőt illetően. Kár ezzel foglalkozni, időpocsékolás.
Ökörköri
""Piacgazdaság van. Nehogy már a kereslet alkalmazkodjon a kínálathoz...
Ebből az egy mondatodból kidetűl hogy idióta vagy!
Recesszió van! Érted te barom?
Az az nincs kereslet szinte semmire, vagyis levan redukálódva a minimumra. arról nem is beszélve, hogy a nyugaton megszokott átlaf fogyasztás okozta keresletbe mi még itthon belesem szagolhattunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!