Azok akik nácizzák a Jobbikot és a Gárdát, mégis mi alapján teszik ezt?
Ártottak nektek valamit?
Vagy ha valaki bemondja a tv-ben, az már nektek elég? Akkor ti már egyből el is hiszitek? Miért ilyen a magyar nép? :-/
Bár csak tudnátok milyen az igazi "náci kor", azt hiszem nem irkálnátok ilyet.
Ki mennyire iskolázott?
Belinkeltem már néhányszor hogy mi is a felmérések eredménye, deúgy látom hogy az anti Jobbikosok hamar felejtenek ha nem a szájízüket tükrözik az eredmények!
De sebaj, itt a link.
Az alkalmi memóriazavar elég szánalmas, akár tanúlt valaki akár nem!
""Imadlakemese válasza:
Nem az összes Jobbikosról beszéltünk, hanem az ide kommentelőkről. Én konkrétan a kérdezőnek válaszoltam, aki arra verte magát, hogy tanulatlan.
Az álltalánosítás az enber életpályája esetén lehetetlen.
Vannak akik a 8álltata tem fejeztékbe csak serifképzőn és palotában laknak, sőt teli vannak. És vannak akik fordítva. Sajnos itt nállunk a szerencsefaktor nagyon magas abban hogy mennyire vagy képes érvényesűlni.
Én pld műszaki diplomás vagyok 3 szakvizsgával, és nem voltam képes már a végén megélni belőle. De ez is egy másik kérdést feszeget, hogy ki mennyiből képes fenntartani a megszokott életfeltételeit. Pld nekem az a 120e semmire nem lett volna elég amit utoljára ajánlott egy cég akinél bepróbálkoztam, és a végzettségemnek és a tapasztalatomnak egy mélyen alúlárazott lehetősége lett volna. Kínlódtam egy évig és gyökeresen változtattam az életvitelemen. Ma olyan tevékenységet végzem, amihet semmilyen szakvégzettség nem kell.
A helysírás meg semmire nem válasz.
Nekem van hibakijelzőm, de nem érdekel.
Ha valamit elütök ezen az oldalon, szerintem nincs semmi olyan kényszer hogy javítgassak, az az lesz@rom.
Szerintem az érvek itt a gyk-n sokkal fontosabbak mint a helyesírás!
A Jobbikkal kapcsolatban.
Éppen a napokban sorra történtek a kiigazítások a Jobbikkal kapcsolatban a médiákban.
Az az, ellehet halgatni a Jobbik valódi céljait és rálehet sütni dolgokat, kilehet csavarni egy egy hírt, de egyre kevésbé. A Jobbik egy parlamenti párt, akinek vannak a ma már törvényes lehetőségei hogy ne legyen extrém mértékű deformitik velük kapcsolatban.
A következő ciklusban pedig valószínű hogy a mérleg nyelve lesz a parlamentbe, ami még több lehetőséget nyújt a Jobbik számára hogy a valóságnak megfelelően tüntessék fel.
Az a véleményem, hogy sok embernek fogalma nincs arról hogy valójában mit is akar a Jobbik, csak a média barázdálja a tudatát. "illetve barázdátlanítja"
Sokszor kérdeztem itt az oldalon hogy mi a baj a Jobbik programjával, és mindíj a médiamágia köszönt vissza.
Aztán mikor a helyes értelmezést leírtam, soha nem jött viszont válasz.
Volt egy általános iskolai osztálytársam, akivel évekig együtt horgásztam, majd kitalálta, hogy nem hajlandó köszönni nekem, mivel "elárultam a magyar nemzetet és a fehér embert, továbbá a neoliberális fajkeveredés mocskát hirdetem". (Értsd.: feleségül vettem az egyetemi szerelmemet. Kétségtelen tény, hogy a bőre fekete, mivel Kenyában, Afrikában született.)
Hogy ez hogy jön ide? A főhősünk jobbikos önkormányzati képviselő.
A saját faj tisztaságának védelmét legjobb tudomásom szerint nem a zen buddhisták szokták hirdetni...
Utolsó:
Ennek mi köze a Jobbikhoz? A fent leírtak alapján a Jobbikos szavazók csupán 1-2%-a gondolkodik így. Elismerem, nekem sem tetszik hogy mindenféle nép ide jön, de én nem gyűlölöm őket, mert tudom hogy végsősoron minden ember egy őstől származik.
"Ennek mi köze a jobbikhoz"
Hadd segítsek, mert látom a te nagyon okos józan paraszti eszed nem birkózik meg a szövegértéssel:
"A főhősünk jobbikos önkormányzati képviselő."
Kérdező!
Már immáron másodjára kérem, hogy mondj valamit a 00:17-es kommentemről (ismét átsiklottál felette).
Tényleg kíváncsi vagyok a véleményedre! Ami a legfurcsább, hogy eddig összesen egy kommentelő tudott belekötni, akkor is csak a szoborba. Abba nem, hogy fasiszták voltak ott, nácik, gárdások, ill. jobbikos.
"Már immáron másodjára kérem, hogy mondj valamit a 00:17-es kommentemről"
Mit szóljak ettől a 10 sor tömör semmitől? Kik kezében is van az Atv.hu? Na ugye...
Ha már itt tartunk, te mit szólsz ehhez:
Szálasira is csak ráragasztották a náci jelzőt, mint ahogy most a Jobbikra, és a Gárdára próbálják.
Alapvető dolgokkal nem vagytok tisztába, például hogy mik voltak Szálasi tervei, csak a tudatlanság beszél belőletek. A Jobbikról sincs fogalmatok, csak azt szajkózzátok amit a média nevelt belétek. Azzal a kommenteddel amibe azt írtad hogy "Mondták a híradóban", elástad magad nálam! :) Te kis agymosott rabszolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!