Azok akik nácizzák a Jobbikot és a Gárdát, mégis mi alapján teszik ezt?
Ártottak nektek valamit?
Vagy ha valaki bemondja a tv-ben, az már nektek elég? Akkor ti már egyből el is hiszitek? Miért ilyen a magyar nép? :-/
Bár csak tudnátok milyen az igazi "náci kor", azt hiszem nem irkálnátok ilyet.
"Előző, bohócok ne akarják
irányítani ezt az országot"
Arra az 1-2%ra értettem. De te is az vagy, nyugi.
"Nem a jobbik a neonáci, hanem a hívei. (az alul iskolázottabb réteg)"
És akkor itt ez a mondat, mely bőven igazolja is azt az állításom mely ellen foggal körömmel kapálózni szoktak. Nevezetesen az iskolák agymosó hatásáról beszélek. Az úgynevezett "felüliskolázottak" szemrebbenés nélkül hódolnak be a nyugatnak és a tőkének. Ők már el sem tudják azt képzelni, hogy van élet hitelek, rabszolgaság és kizsákmányolás nélkül is. Ők simán képesek a saját érdekeik ellen érvelni a tőke mellett.
"És akkor itt ez a mondat, mely
bőven igazolja is azt az állításom
mely ellen foggal körömmel
kapálózni szoktak. Nevezetesen
az iskolák agymosó hatásáról
beszélek. Az úgynevezett
"felüliskolázottak" szemrebbenés
nélkül hódolnak be a nyugatnak
és a tőkének. Ők már el sem
tudják azt képzelni, hogy van élet
hitelek, rabszolgaság és
kizsákmányolás nélkül is. Ők
simán képesek a saját érdekeik
ellen érvelni a tőke mellett."
Pontossan ezt mondtam én is! Minnél többet tanúlsz, annál hülyébb leszel!" Az iskokában azt tanítjak a sok birkának, hogy hogyan kell gondolkodni, ezálltal józám paraszti ésszel már nem lesznek képesek! Csak betanítják őket, mint a robotokat!!!
"Pontossan ezt mondtam én is! Minnél többet tanúlsz, annál hülyébb leszel!" Az iskokában azt tanítjak a sok birkának, hogy hogyan kell gondolkodni, ezálltal józám paraszti ésszel már nem lesznek képesek! Csak betanítják őket, mint a robotokat!!!"
Mi legalább tudunk helyesen írni. Ezen a szövegen még egy általános iskolai magyartanár is elsírná magát. :D
"Pontossan ezt mondtam én is! Minnél többet tanúlsz, annál hülyébb leszel!" Az iskokában azt tanítjak a sok birkának, hogy hogyan kell gondolkodni, ezálltal józám paraszti ésszel már nem lesznek képesek! Csak betanítják őket, mint a robotokat!!!"
És ez különösen igaz a közgazdászokra. Ők a tőke kis katonái és sajnos sokuk el is hiszi amit tanul.
Pfff, mert szerinted a böngésző miatt írok helyesen? Vicc...
Amikor azzal érvelsz, hogy menőbb tanulatlannak lenni, mint iskolázottnak, azzal konkrétan szerinted mit lehet kezdeni? Erre a szintre egy normális ember nem tud, és nem is akar lesüllyedni.
Lubickolj csak nyugodtan a saját szellemi posványodban. Nem veszed észre, hogy te magad igazolod a Jobbikosokkal szembeni prekoncepciók megalapozottságát?
Nem veszed észre, hogy az iskolában nem agymosás folyik? Egyszerűen csak a képzett embereknek megvan a tudásuk, és az intelligenciájuk ahhoz, hogy összefüggéseiben lássák a dolgokat, és ne vegyék be a Jobbik egységsugarú "megoldásait"?
Persze tudjuk, mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Csak így tovább, pajtás. Remélem azért érettségi már van.
"Ők már el sem
tudják azt képzelni, hogy van élet
hitelek, rabszolgaság és
kizsákmányolás nélkül is."
Engem nem zsákmányol senki ki, nincs köztartozásom.
05:47
"Van. Ha szabadságszobrot avatok attól libsi leszek?"
Természetesen, ez magától értetődik! Mint, ahogy pl. a Manneken Pis-t felavató pedig egy perverz pedofil állat, igaz? Szerintem írd is ki kérdésnek, hadd röhögjenek rajtad!
Kérdező!
Covenantot "szépen" kielemezted, de az általam belinkelt cikken (00:17) átsiklottál. Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!