Linkelnétek nekem képeket dolgozó romákról?
09:05 Andizsuzsi
"Ezzel most arra vagy kiváncsi, hogy a cigányok végeznek-e "szamai jellegű munkát", vagy arra, hogy fényképezi-e őket közben valaki?"
A Kérdező semmire sem kíváncsi! Informatikusnak mondja magát, tehát értenie kell a számítógépekhez, ill. internethez. Seperc alatt tudna keresni képeket, de egyáltalán nem ez a szándéka! Hiába linkeltünk neki, csak a kifogásokat kereste. Egyszerűen csak gyűlölködő, kirekesztő, előítéletes. Biztos jól érzi így magát...
Az én fogorvosom asszisztense egy cigány nő. Képem nincs róla, de nagyon ügyesen dolgozik,+ a kórházban is van cigány nő, aki ápolóként dolgozik, + nekem is volt osztálytársam cigány, aki az egészségügyben helyezkedett el.
A régi munkahelyemen az egyik legjobb targoncás is cigány volt. Tehát vannak rendes szakmával rendelkezők is.
13:18
Szerintem kár erőlködnünk, mert (mint már mondtam) a Kérdező úgysem hisz el semmit. Neki van egy berögzül ideológiája és abból egy kummányit sem enged. Ha képet csinálnál azokról az emberekről, akkor is csak az mondaná, hogy "fotosoppolt" kép.
Esetleg, ha kézenfogva odavezetnéd... :) :) :)
"Egyszerűen csak gyűlölködő, kirekesztő, előítéletes. "
Mutass egy hozzászólást, ami arra utal, hogy gyűlölködöm, kirekesztek, és előítéleteim lennének. Ha nem megy (márpedig nem fog menni, mert semmi ilyeneket nem írtam), akkor légy szíves fejezd be a hazudozást és köpködést. Köszönöm.
17:58 Kérdező
"Mutass egy hozzászólást, ami arra utal, hogy gyűlölködöm, kirekesztek, és előítéleteim lennének."
Tetszőlegesen (bárbelyik)! Már eleve a kérdésed is provokáció, ill. gyűlölködő! Egyáltalán minek írtad ki? Véleményeket nem fogadsz el, csak (halvány gyenge) kifogásokat találtál. Informatikus vagy, nem? Keress magadnak ilyen képeket! Szerintem senki (vagyis a jobbikosokon kívül) nem tart a gépén fotókat a dolgozó (vagy nem dolgozó) cigányokról, magyarokról, törökökről, vagy mondjuk bantukról.
...s mint már mondtam, én tényleg befejeztem!
Hol van itt provokáció vagy gyűlölködés? Idézz egy mondatot, amelyben gyűlölködöm. Másodjára kérlek meg rá. Véleményeket nem fogadok el, egy konkrét kérdést írtam ki, három érdemi válasz érkezett.
Köszönöm, hogy befejezted a fröcsögésed.
Daróci Dávidot remélem csak viccből lnkelted be
Vele konkrétan mi bajod volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!