Linkelnétek nekem képeket dolgozó romákról?
#30 ne marhulj, igenis dolgozik!
...most éppen Kanadában és azon hogy megkaphassa a "politikai menekült" státusszal járó segélyeket.
Hiába irkálsz nekem magyar együtteseket, szakmai jellegű munkát végző cigányokról kértem képet. Ezen mit nem értesz?
Semmi többről nincs szó, csak ennyiről. Egy cigány asztalost, építészt, gépészmérnököt, elektroműszerészt, kőművest, informatikust, orvost, stb. ábrázoló képet kértem. Ezek szakmák. Érthető?
21:53 Kérdező!
Érdekes a 20:50-es és a 20:55-ös kommentelőt nem fedded meg, hogy nem szakmai munkát végeznek rajta!
Hiába irkálsz nekem magyar együtteseket, szakmai jellegű munkát végző cigányokról kértem képet. Ezen mit nem értesz?
Azért írtam, mert a zenész is SZAKMA! Ezen Te mit nem értesz?
"Egy cigány asztalost, építészt, gépészmérnököt, elektroműszerészt, kőművest, informatikust, orvost, stb. ábrázoló képet kértem."
Mivel korábban már linletek Neked ezekhez hasonlókat és Te mindegyikhez kifogást írtál, így semmi értelme sincs bármit is belinkelni.
Nem arról szól a kérdésed, amiről látszólag szól!
Tudok gitározni, akkor zenész vagyok? Ja nem, mert informatikus vagyok. Pech. Tudod miért? Mert az a szakmám. A munkám. Gitározni nem munka.
A zenész akkor szakma, ha minden nap bejár egy étterembe élő zenét nyomatni. Napi nyolc órában. Az szakma. Aki hétvégén koncertezik, és munkanapokon meg nem csinál semmit, az nem szakma.
"Mivel korábban már linletek Neked ezekhez hasonlókat és Te mindegyikhez kifogást írtál"
Összesen hármat linkeltek, ezeket méltattam is. A kérdésem továbbra is pontosan arról szól, ami ki van írva. Szakmai jellegű tevékenységet űző cigányokról kérek képet.
22:34 Kérdező
"A zenész akkor szakma, ha minden nap bejár egy étterembe élő zenét nyomatni. Napi nyolc órában. Az szakma. Aki hétvégén koncertezik, és munkanapokon meg nem csinál semmit, az nem szakma."
Oké, én befejeztem. Reménytelen vagy!
22:34
"No, a szája már habzik. Már csak egy epilepsziás roham hiányzik, és ha az ember bevágja a kádba egy rakat koszos ruha kiséretében, simán kimossa mosószer nélkül.. :D"
Ez nagyon odab..szott! Nem is tudom, hogy fogok aludni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!