Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Linkelnétek nekem képeket...

Linkelnétek nekem képeket dolgozó romákról?

Figyelt kérdés
NEM közmunka, vagy ilyesmi, hanem szigorúan szakmai jellegű munkáról.
2012. febr. 5. 20:46
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Ha minden igaz, akkor ő az:

[link]

Ez eddig kettő.

2012. febr. 5. 21:04
 12/43 Sz1u ***** válasza:
49%

21:01

Miért is égettem be magam? Ha van munka, ők is dolgoznak. Ennyi. Most nincs munka (a magyarnak sem).

2012. febr. 5. 21:09
 13/43 anonim ***** válasza:
2012. febr. 5. 21:12
 14/43 anonim ***** válasza:
Igen, ő az a képen :)
2012. febr. 5. 21:12
 15/43 Sz1u ***** válasza:
49%

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Kérdező! Gugli a haverod!

2012. febr. 5. 21:14
 16/43 anonim ***** válasza:
52%

"A szocializmus alatt úgy volt munkája mindenkinek, hogy az egyik kiásta, a másik betömte, és mindketten örültek, hogy milyen hasznos tagjai a társadalomnak."

Ez csak mostanság jellemző. Akkoriban még komoly termelés folyt.

2012. febr. 5. 21:29
 17/43 A kérdező kommentje:

Amikor apámék gyára egy hónapig állt, mert nyersanyag nélkül maradtak, akkor több ezer ember csinálta ezt hónapokig. Szóval nem kell a duma, termelés az csak mutatóban volt, be is csődölt az összes vörös ország.

Ha kérhetném, a továbbiakban kerüljük az offtopicot, és koncentráljunk a lényegre.

2012. febr. 5. 21:32
 18/43 anonim ***** válasza:

Nincs kedvem többet keresni, de aki akar talál, tele van az internet. Itt van pár.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. febr. 5. 21:34
 19/43 A kérdező kommentje:

-egy ombudsman, aki saját bevallása szerint még soha nem járt cigánytelepeken, pedig őket képviseli. Kemény munka lehet.

-tanárnak tűnik, szóval ő a harmadik.

-a harmadikat már linkelte valaki.

-festeni délután is lehet, szóval ezt nem fogadom el munkaként.

-Daróci Dávidot remélem csak viccből lnkelted be.

Eddig három emberről jött link, akinek SZAKMÁJA is van. Remek.

2012. febr. 5. 21:40
 20/43 Sz1u ***** válasza:
58%

21:23 Kérdező!

"Ne haragudj, de dolgozó cigányokról kértem képet, és kántálni meg hegedülni szvsz. nem munka, hanem hobbi."

Mióta hobbi az, hogyha abból él? Az pedig, hogy véletlenül egybeesik a kenyéradó munkája azzal, amit szeret csinálni azzal mi a baj?

Az LGT, az Omega, Karhago, Illés... Tankcsapda, Hooligans...(és hogy cigány nemzetiségű is legyen benne) a Magna Cum Laude ezek mind csak hobbi?

Sejtettem már a kérdésed kiírásánál, hogy itt többről van szó, mint egy egyszerű közvéleménykutatásnál, vagy adatgyűjtésről!

2012. febr. 5. 21:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!