Most hogy leszerepelt a Fidesz és az MSZP is, kire szavaztok?
"bocsi utolsó ezt nem kötekedésből akarom írni de az LMP labdába se rúghat a többi párt mellett, amúgy mit tettek ami miatt nem bántad meg?"
Én ezen dokumentumok miatt nem bántam meg. Minden szabályozandó területre, legyen az gazdaságpolitikai vagy szociálpolitikai kérdés van koncepciójuk. Ráadásul konzekvensen politizálnak, ugyanazt mondják, amit 2010-ben és előtte. Az LMP-vel kapcsolatban nem a jobbik.hu-n kell informálódni, de még csak nem is a fidesz.hu-n.
Hiába mondják, hogy egyik vagy másik párt kiskutyái, eddig szembe mentek a két nagy párttal, az mszp-vel való együttműködést most szavazta le a kongresszusuk. Ezen felül viszont mind kormánypárti, mind ellenzéki javaslatot támogattak már, és konstruktív ellenzékként viselkedtek. A frakció tagjai többezer indítványt, és felszólalást tudhatnak magukénak, pedig összesen 13-an ülnek a frakcióban.
Atyaég de ostoba szavazó lehetsz te 21-es!
Írok én neked olyan programot, hogy bepisilsz, még a Marson is rám szavaznának!
Szerinted mennyit lehet betartani egy programból ma itthon?
Kb 1%-ot, mert valakiknek mindig is az ellenkezője lesz az érdeke!
Atyaég de ostoba szavazó lehetsz te 21-es!
Írok én neked olyan programot, hogy bepisilsz, még a "Marson is rám szavaznának!
Szerinted mennyit lehet betartani egy programból ma itthon?
Kb 1%-ot, mert valakiknek mindig is az ellenkezője lesz az érdeke!"
Szerinted a cégek miért csinálnak üzleti tervet, a kormányok miért készítenek költségvetési tervet? A szó elszáll az írás megmarad. Az ostoba te vagy, mert nagyon úgy tűnik, hogy te csak politikai frázisoknak hiszel, az észérveknek és a terveknek nem. A pártok programjainak pont az a lényege, hogy fel merik vállalni a konfrontációt annak érdekében, hogy megvalósítsák amit leírtak és kigondoltak. De akkor írj nekem mondjuk erre az évre egy költségvetést! Nem kell, hogy a Marson is rád szavazzanak, elég annyi, hogy itt ismerjenek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!