Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem értem. Az mszp szerint a...

Nem értem. Az mszp szerint a fidesz semmittevése a hibás a MALÉV leállásában?

Figyelt kérdés
Pár napja meg azt hallottam hogy az mszp ideje alatt felvett eus támogatásban hibát találtak és ezért kéri vissza a pénzét az EU. Most akkor mi az igaz?

2012. febr. 4. 12:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem a fidesz a 8 év alatt nem készült fel semmire. Azt hitte, hogy szájkaratéval el lehet mindent intézni és megy minden a maga utján. Ahogy szokták volt mondani FOGJUK MEG és VIGYÉTEK. Én mezei állampolgár, aki egy vállalat gyáregységébe igazgatáson dolgozott egy átfogo ellenőrzést, vagy átadás-átvételt le tudtam volna vezényelni nem főiskolával hanem felsőfokú végzettséggel. Szerintem annyira felkészületlen a kormányunk, hogy csak a dolgok után kullog, vagy mutogat visszafelé. Ezen már rég tul kellene lenni. Mást sem csinál, mint a Budai ide-oda kapdosásán csámcsog és szájkaRATÉZIK. Nem végzik a dolgukat, nincs koncepciójuk, azt sem tudják merre van Észak , nem veszük figyelembe a világba végbemenő folyamatokat, nem veszik figyelmbe a törvényszerűségeket és meg vannak győződve arról, hogy azok már okafogyottá vállnak vagy nem is érvényesülnek. Felfedezik időnként a csövön a lyukat és osszák az észt, közben au otvaras cigánygyereknek is leesik az ami nekik nem érthető. Avagy megjátszák a hülyét, de abból nekünk hatalmas kárunk származik. Itt van pl a MALÉV a kitalált később létező titkos szerződéssel. Most van vagy nincs. Kinek érdeke eltitkolni, mert akinbek igen az csak a fidesz lehet. Mert ha nem, akkor nincs is titkos szerződés. Tiszta bolondok háza.
2012. febr. 9. 10:49
 12/23 anonim válasza:

Tessék egy link, egész jól leírja a lényeget.

[link]

2012. febr. 18. 09:53
 13/23 anonim ***** válasza:
90%

Elmagyarázza? A lényeget?

Leír egy álláspontot látjuk milyen szemszögből.

Tátrai Miklós írására, véleményére pedig jobb nem adni. Foglalkozzon inkább a büntetőperével meg az összes korrupcióval, visszaéléssel, lopással amit elkövetett.

2012. febr. 19. 13:11
 14/23 anonim ***** válasza:
Ami disznóságot csak lehetett az MSZP az öszödi beszéd nyilvánosságra kerülése óta elkövetett azért mert tudta , hogy a hazugságáradat beismerése után úgy sem választják meg őket. Ezért igyekeztek a rájuk jellemző mentalitással ami károsat és ami adósságot csak lehetett a Fidesz nyakába varrni. És most nekik jár leghangosabban a szájuk,mintha ezt nem tudnák. A hazugság Nagymesterei!
2012. febr. 20. 12:03
 15/23 anonim ***** válasza:
Ez amit mondasz pro-kontra. Az igazság odaát van. Mi azt meg sem fogjuk tudni. Az ugy nevezett kenőpénzekből aprivatizációk során mindíg minden párt tud és tudott és ezért egyik kutya nem harapta meg a másikat. Mit gondoltok miért találták ki a letitkosításokat . Nem azért mert sokkot kapnánk tőle, hanem azért mert antilop mindenki lop.
2012. febr. 20. 12:11
 16/23 anonim ***** válasza:
Elnézést, de hogy a csodában lenne a Fidesz ebben a Malév ügyben hibás? Itt annyi szerződés, annyi al-, fel-, bel, és ki tudja még, hogy mennyi szerződés történt és annyi igazgató váltás, hogy ennek utánanézni, főleg ellenzékként lehetetlen volt. Még kormányzati pozicióból is nézve egy őrület amit át kell nézni. Különben is szerintem nem másért ment itt a tönkretétel,mint a repülőtér földjének a megszerzéséért. Nézzetek csak a térképre! Középeurópában ez a repülőtér az ahol a legbiztonságosabb a fel és leszállás. Mindenfelé hegyek, köd. Ezért fáj a foga sok hatalomnak erre a földre. Ez a legkiválóbb átszállási lehetőség minden égtáj felé! Még egyszer kérlek nézzetek a térképre!!! A földünk kell!!
2012. febr. 21. 03:09
 17/23 anonim ***** válasza:
16/16 Ne ködösíts ! Szoktam volt mondani zűrös ügyek kacsán, hogy anyámnak sem hiszek, pedig Ő rokonom.
2012. febr. 21. 08:22
 18/23 anonim ***** válasza:
Kedves 3/17. Ha Bajnaiék elkezdtek valamilyen tárgyalásokat akármilyen befektetőkkel akkor miért nem fejezték is be? Esetleg be sem akarták fejezni. Minden kormány olyan ügyekbe kezdjen bele, amit véghez is tud vinni.Nem kell avasodó , általuk meg nem oldott dolgok megoldását másra hárítani! Egy jól műkődő válalat elnöke voltam, most idős koromra még mindig vállalkozó vagyok, de
2012. febr. 24. 23:57
 19/23 anonim ***** válasza:

"Minden kormány olyan ügyekbe kezdjen bele, amit véghez is tud vinni.Nem kell avasodó , általuk meg nem oldott dolgok megoldását másra hárítani! "

Most akkor mit is szeretnél?!

Hagyja a sz*art az utódra?

vagy

kezdjen bele a probléma megoldásába, és csak a befejezést hagyja az utódra?

2012. febr. 25. 13:44
 20/23 anonim ***** válasza:
17-es vagyok. Bajnai nyilatkozott az ATV-ben és felvetette, hogy a szerződés vagy szerződések kapcsán felkérte a az ellenzékieket történetesen a fideszeseket, hogy jó lenne, ha személyesen is ott lennének, mert pénztártól való távozás után reklamáció nincs. A fidesz a füle botját sem mozgatta. Ezt az információt senki nem cáfolta meg, ugyan ugy mint azt, hogy nincs titkos záradék.
2012. febr. 25. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!