Bettuta kérdése:
Nem hittem el amikor olvastam! Hogy tehettek ezt a MALÉV-vel? A szívem szakad meg!
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 22:45
1/18 anonim válasza:
> A szívem szakad meg!
Egyrészt: miért?
Másrészt: miért pont a számtech kategóriában?
2/18 anonim válasza:
Hát... Ez nem kétnapos folyamat eredménye volt...
3/18 anonim válasza:
Utaztál-e valaha egyáltalán MALÉV-vel?
4/18 anonim válasza:
Nem kellett volna belépni az EUba.
6/18 anonim válasza:
"Nem kellett volna belépni az EUba."
Jól van már. Ne mindenért az Eu-t hibáztatjuk. HA nem tudunk normálisan vezetni egy légitársaságot az nem más hibája. Az elmúlt jó sok évben (rendszerváltás óta) veszteségesen működött. Eddig a mi pénzünkön próbálták fenntartani, hogy elmondhassuk "van magyar légitársaság".
Amúgy meg most egy megszűnt. És? Marad rengeteg mivel még lehet utazni. Ha a vizzer lett volna, ugyanaz lenne. Van másik. Tovább kell lépni.
8/18 anonim válasza:
Illetve mint mondtam a rendszerváltás óta veszteséges, de a döfés az 2007-ben volt, mikor eladták egy orosznak.
9/18 anonim válasza:
Hogy döfés volt-e eladni az oroszoknak,azt nem tudom. De a kegyelemdöfést a Fidesz adta meg,amikor visszavásárolta a veszteséges céget! Anélkül,hogy lett volna megvalósítható gazdasági stratégiája a működtetésére,és megfelelő pénz hozzá!
10/18 anonim válasza:
"Utaztál-e valaha egyáltalán MALÉV-vel?"
Én utaztam. Nem egyszer, sokszor. De mit számít ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!