A Dörner ellen tüntetők a FRANCIA himnuszt énekelték a Dörner mellett tüntetők a MAGYAR hiszekegyet szavalták. Mi erről a véleményed?
4/20
"A Francia himnuszt pedig azért énekelték, mert ez a szabadság szimbóluma gyk. az egész világon. Legalább ezzel tisztában lehetnél, kedves kérdező."
Nem a szabadság szimbóluma, hanem a szabadkőműves terroré.
Ezzel az erővel az Internacionálét is énekelhették volna, mert ezek a dalok ugyanarról szólnak.
Dörner mellett nem nácik, hanem hazafiak álltak ki, akkor is ha nincs egyetemi végzettségük.
Az ellentüntetők vajon magyar nemzetiségűek voltak-e ?
Utolsó, te olvastad is a Marseillaise szövegét? Mert úgy látom fingod sincs miről szól.
Egyébként mi érveket hoztunk fel Dörner ellen, ti pedig azon kívül, hogy "hazafi" egy érvet sem tudtatok felhozni. Az, hogy valaki hazafi pedig NEM ÉRV!
"Dörner mellet vagyok és a valószínűleg a többi nemzeti érzelmű is. A nemzetellenes balliberális csürhe meg kitakarodhatna innen mert elég volt az uralmukból. Eljön még a magyarok ideje is.."
Tehát szerinted én azért nem vagyok nemzeti érzelmű, mert felháborít az, hogy valaki nem tehetsége miatt kapott meg egy jó posztot, hanem azért, mert olyan az ideológiája?
Akkor remélem téged majd olyan orvosok fognak műteni, akik nem tudásuk alapján kapják a diplomát, hanem azért mert megfelelő az ideológiájuk.
Trianont ne keverjük bele, ha akkor nem történt volna meg, akkor később szakadtak volna ki a nemzetiségek. Legfeljebb kicsit másabb formája lenne hazánknak.
A radikális jobboldal meg szépen lassan lejáratja az összes nemzeti értékünket, ne szavaljanak hiszekeggyet. Idézzenek inkább Szálasitól vagy Hitlertől, ha már zsidóztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!