Hogyan lehetek arisztokrata? Hogyan lehet valaki gróf, báró ma M. O-n?
Genealógiával és kifejezetten nemesi családokkal kapcsolatos irodalmakban...
Most ügye nem megyünk át zsírba? Mert akkor hagyjuk...
Ezeket a címeket a háború után szerencsére eltörölték. Nyugaton,ahol még létezik,ott sem mindig használják,mert semmi jelentősége sincs.
Habsburg Ottó és az unokája sem használja már.
#13 szerencsére? Sokat értél a NAAAAAAAAAAGY KAPITALISTA DEMOKRÁCIÁDDAL!
Amíg arisztokraták voltam MINDENKINEK VOLT munkája és jövedelme, és minden este úgy feküdtél le, hogy holnap is mehetsz dolgozni!
Ne beszélj már hülyeségeket! Én ebből élek, sőt anyai és apai ágon is nemes vagyok, csak értek hozzá!
"#13 szerencsére? Sokat értél a NAAAAAAGY KAPITALISTA DEMOKRÁCIÁDDAL!
Amíg arisztokraták voltam MINDENKINEK VOLT munkája és jövedelme, és minden este úgy feküdtél le, hogy holnap is mehetsz dolgozni!"
Szerintem valamit nagyon összekevertél. Amikor mindenkinek volt munkája az a szocializmus és akkor valóban be volt tiltva. A demokráciában senkinek sincs munkája, viszont az nem ellensége a nemesi címeknek. Grófként is éhen dögölhet benne bárki.
Nem nem kevertem össze még véletlenül sem a szocializmussal!
Családok a földekből, a fejlődő iparból, és az arisztokratán (Nagytőkések) által vezetett (persze a dolgozók munkásságának gyümölcséből) munkahelyeken dolgoztak.
„Habsburg Ottó és az unokája sem használja már.”
Habsburg Ottó már nem is él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!