Támogatnád e, hogy a régi arisztokrata családok vegyék át a vezetést újra, a mai pártok helyett?
En a "nem szavazok" lehetoseget tamogatom.
Nincs az az oltonyos naplopo legyen az barmelyik part tagja aki megerdemli a szavazatomat.
Mellesleg a kerdesed eleg vadromantikus....kepzeld egyik dilettans zsebdegeszelos kezebol atadod a hatalmat egy dzsentri (vagy tobb) kezebe...wow. Rettent a gondolat!
ma 15:47
Tulajdon képen erről szerettem volna beszélni egy hozzáértővel, mert hogy én is.
Akiktől nem vettek el semmit, csak osztoztak abban ami nem az övék, az nekem itt ne meséljen az élet nagy dolgairól!
Kikre gondolsz régi arisztokraták alatt? Pl a Habsburgok? :D Valószínűleg egyébként rossz 5let.
Egy arisztokráciára épülő állam csak akkor lehetne jó, ha én magam választanám ki az arisztokratákat. Viszont sose lesz ekkora hatalmam :(
Egyébként meg azok választanák ki őket, akik a leghangosabban ugatnak, meg legjobban hazudnak.
Ráadásul, 1-2 generáción belül az arisztokratákat behálóznák az "üzletemberek", és kezdődne az egész előlről.
Nem igazán a Habsburgokra gondoltam. Az én családom I és II. Rákóczi György és Ferenc mellett harcolt. Anyai ágamon az elsőtől kaptuk a nemesi címünket. Még apai ágon 600 éve erdélyi a család.
Tudod akik azt gondolják, hogy majd ők mis lopnak azok nagy tévedésben vannak. Kb kilóra megvenné még most is a mai arisztokrácia (leszármazottai) az országot, persze akik elmentek.
Egy komoly üzleti független belső kör tudná ezt az országot mozgatni, és még csak jelenteni sem kéne senkinek!
"de nem ilyen szabadkőműves-forradalmár Kossuth-félék,"
te ugye hazaáruló vagy? o.O
Nem támogatnám, mert nem érdemlik meg! születési alapon senkinek ne járjanak kiváltságok! kb. mindig a nemesek miatt b@sztunk rá mindenhol, minden csatában! Mindig lefeküdtek az ellenségnek ha az érdekük úgy kívánta! Ha valaki tud ellenpéldát mondjon!
NEM NEM SOHA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!