Milyen közjogi méltóságok léteztek és léteznek?
Csak magyart találtam:
1. A Magyar Köztársaság elnöke
2. A Magyar Köztársaság miniszterelnöke
3. A Magyar Országgyűlés elnöke
4. A Magyar Alkotmánybíróság elnöke
Elvileg már nem úgy kéne szerepelni hogy a Magyar Köztársaság hanem Magyarország.
5. A Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bírósága elnöke
Kedves kérdező:
– senki nem rabszolgád, cseléded;
– a google a jó barátod;
– lehetetlent kérsz.
Más: nagy divat itt másokkal elvégeztetni a munkát. A Gyík nem ez. Tedd fel így a kérdést: hol nézhetek utána. Neked van szükséged az infóra, dolgozol a megszerzésén, de elakadtál, segítséget kérsz. Ez egészen más, mint amikor kiadod az ukázt, írjátok össze az összeset. Miért én vagy a többiek dolgozzunk helyetted? Én mindenkinek segítek, ha tudok. Vagy magamtól ismerem a választ, vagy én is segítséget veszek igénybe. De többet ne várj.
Nézegesd mondjuk végig ezt:
18:14
Ezt próbálom én is megértetni vele. E témával foglalkozó történész sem biztos, hogy egyből lökné séróból a teljes listát, ha már balga módon idevetődik.
Magam, csak ötletelni tudnék, esetleg azt leellenőrizni, de mi értelme van, meg hát tényleg ő szeretne tudni.
A kérdező felsorolásában pl. a gróf mintha nem is illene a sorba. Vagy igen?
Régens, régensherceg, dózse, infáns, kádi pl. ami így eszembe jut. De ezek csak szavak, nem biztos, hogy a kérdésre felelnek. Most én nézzem meg, mi micsoda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!