Tényleg ki akarják irtani a magyarságot, és zsidókat betelepíteni?
írjátok be google-ba hogy a "magyarok kiirtása" vagy hogy a "magyaroknak pusztulniuk kell a kárpát medencéből" sok ilyen oldalt találni csak keresni kell de sokakat nem érdekli mi lesz a magyarsággal, akit érdekel az vegye komolyan
Én sem látom ennek a jeleit! Az ország jelenlegi állapota nem a zsidók miatt van,hanem a kormány rossz gazdaságpolitikája miatt.
Ostoba,hiszékeny emberekkel nem érdemes vitatkozni,nem is akarok,de van néhány kérdésem?
1,/ Miért éppen a magyarokat akarják kiirtani? Miért nem a németeket,akiket felelőssé tehetnének Auschwitzért!
2./ Miért éppen ide akarna minden zsidó betelepülni?
Ne mondjátok,hogy itt a világ legnagyobb édesvíz készlete,mert ez nem igaz. Az arab sivatagban sokkal nagyobb a készlet.
Azonfelül a Dél-Alföld egyre jobban elsivatagosodik, a tavak kiszáradnak,a kutakat egyre mélyebben kell fúrni,hogy öntözéshez vizet nyerjenek. De ezek egyike sem iható. Sőt. Ami forrást eddig feltártak az országban,az mind gyógy- vagy hévíz, nem ivóvíz.
Ezek pedig tények,nem fikciók!
3./ Ha kiirtják a magyarokat,és a kizsákmányoló,dolgozni nem akaró zsidókkal népesítik be az országot,akkor ki dolgozik helyettük?
4./ Még ha igaz is lenne ez az elmélet,mi értelme uszítani csupán. Mit akarsz és hogyan tenni ellene?
Ja,tudom! Kiirtani az összes zsidót! De hogy? Mindenki öljön meg egyet akivel találkozik? Vagy hogyan képzelitek?
Nem ártana embernek maradni és GONDOLKODNI is.
Őrült világ ez, de nem ilyen egyszerű. Magyarországot tudatosan rombolják, az világosan látszik. Budapest egy elég jelentős zsidógócpont Európában, ez is tény.
Izraelben egyre rosszabb élni, a folyamatos háborúskodás miatt, úgyhogy lehet, hogy ide is fognak vándorolni. Olcsó itt letelepedni, kedvező az éghajlat, plusz van itt bőven "rokonság".
Mindezek ellenére nem hiszem, hogy minket irtanak. Simán lejtőn van a nemzet. Felvásárolnak minket, ez nem titok.
"3./ Ha kiirtják a magyarokat,és a kizsákmányoló,dolgozni nem akaró zsidókkal népesítik be az országot,akkor ki dolgozik helyettük? "
Most őszintén, szerinted a cigányságot miért szaporítják? Mert az idetelepülő zsidók szeretnék őket eltartani? A primitív népeket könnyebb igába fogni, nem tudtad?
"Mindezek ellenére nem hiszem, hogy minket irtanak."
Épp erről beszéltem, hogy ne klasszikus népirtást és a közvetlen fizikai megsemmisítést képzeld ebbe bele, hanem a tőke általi kivégzést. Márpedig ezt le sem tagadhatja senki, hogy folyamatban van.
ők (mámrmint a zsidók) haa olyat mondanak, hogy pusztuljanak a magyarok akkor nem biztos hogy így is értik, gondoljatok bele hány ember száját hagyta már el az a mondat, hogy meg kéne ölni az összes cigányt, de ez nem azt jelenti, hogy valóban ő megtenné, hogy egyesével kinyírja a cigányokat, mert szerintem (legalábbis remélem) hogy nincs sok ember ebben az országban aki ilyet tenne
Ez azt jelentheti, ide akarnak talán jönni és elnyomni a magyarságot, a nemzetiségtudatot eltörölni az emberek életéből
És ha jó mélyen mindenki belegondol ez már egy ideje folyamatban van vegyük pl a televízióban lejátszott műsorokat
Nos én nem vagyok az összeesküvés elmélet híve de tény, hogy magyar honban egy magyar zászlós ruhát nagyobb "szégyen" viselni, mint mondjuk egy amerikai zászlósat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!