Miért ilyen gusztustalan a magyar állam?
GUSZTUSTALAN GÉPJÁRMŰ SZERZÉSI TÁMOGATÁS!!!
Ennek mi értelme, már megint a gazdagokat részesítik előnyben, a kibas*ott kur*a életbe!
Miért nem támogat már megint ez a lehúzós állam szegény embert?
Összegűjtöttem 300 ezer forintot , hogy kipótoljam azt a 600 ezer forintot amit fel akartam venni gépjármű szerzési támogatást és erre nekem kell kötnöm még ezen felül lizing szerződést?
Hol élnek ezek? Nincs is munkám nem tudok dolgozni! Nem kellek sehova pedig napi szinten küldök önéletrajzot vagy 10-et. Hogy adnának nekem így hitelt ha rokkantnyugdíjból élek?
Igen tessék mondjuk ki: NYOMORÉK vagyok. De már elegem van ha tudnék menni tüntetni higgyétek el mennék!
Miért ilyen szörnyű itt a helyzet? Valaki árulja már el nekem!
Előző,
na most mondtál baromságot.
"Ha olyan jó volt Fletó alatt, miért nem vettél akkor kocsit?"
Gondolom azért, mert 7 évente van rá lehetőség.
Igazi bu*ik vagytok! Jussatok az én sorsomra és majd megtudjátok! Nem gondoljátok hogy normális (alacsony fogyasztású) kocsival könnyebb lenne belefognom bármilyen vállalkozásba, ha már melóm nem lehet!
Azért ilyen ez a kibas*ott állam mert tele van ilyen fas*fejekkel mint ti!
Dögölnétek meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!