A jobbikos szavazók valóban a társadalom csőcselékei lennének?
A Jobbik mégsem az idióta csőcselékek pártja, mint ahogyan ezt itt sokan írják? Hanem inkább a racionálisan gondolkodó művelt embereké?
19:02
"Érdekes amit írsz, mert pl. pont a Jobbik szorgalmazott zéró-toleranciát a bűnözők ellen."
Én például még nem hallottam olyan bűnről (de ez biztos csak az én hibám), amin a Jobbik "zéró-toleranciát" alkalmazott volna és ne lett volna az illető cigány.
Például a mai hír (szerepelt is egy korábbi kérdésben):
Ebben egy mondat:
"Ráadásul a Jobbik és a gárdisták a mai napig nem határolódtak el a házaspártól és tetteiktől."
"A rongálás és garázdaság ugye bűn, akkor miért támogatnának egy olyan pártot, amely szó nélkül kasztlizná be őket?"
Talán, mert ők a törést-zúzást-gyújtogatást-tankelkötést nem tekintik bűnnek? Esetleg Szent-cselekedetnek vélik? Hisz maga a pártvezér is iszlám terroristákat hívna Magyarországra!
22:44
"A Jobbiknak ehhez mi köze van?"
Elhatárolódtak? Nem!
"Amúgy mikor hívott iszlám terroristákat a pártelnök Magyarországra?"
Nem emlékszel, mikor Vona Mahmúd Ahmadinezsádot akarta idehívni megfigyelőnek? Valóban nem hívta, ez igaz. De az ominózus demonstráción ezzel ajzotta a tömeget (videó a jutubon - kérésedre megkeresem)
"Elhatárolódtak? Nem!"
A Demokratikus Koalíciód sem határolódott el, de mégis rájuk fogsz szavazni, nem?
"De az ominózus demonstráción ezzel ajzotta a tömeget"
Az összes többi párt meg adócsökkentéssel ajzotta a tömeget immár húsz éve. Hol a nagy hangod ellenük?
17:44
"A Demokratikus Koalíciód sem határolódott el, de mégis 2rájuk fogsz szavazni, nem?"
Kellett volna neki? Érintett az ügyben?
"Az összes többi párt meg adócsökkentéssel ajzotta a tömeget immár húsz éve. Hol a nagy hangod ellenük?"
Ez meg hogy jön ide? Erről volt szó? Nyiss egy másik kérdést és ott megbeszélhetjük.
"Kellett volna neki"
A Jobbik talán felelősséggel tartozik egy, a gárdából kirúgott emberért?
"Ez meg hogy jön ide?"
Pont úgy jön a témához, mint ahogy az, hogy szerinted terroristák lettek idehívva. Se terroristák, se adócsökkentés.
18:02
"A Jobbik talán felelősséggel tartozik egy, a gárdából kirúgott emberért?"
Mivel érintett az ügyben és nevén neveztetett, talán illene elhatárolódnia. Te nem ezt tennéd, ha Téged vádolnak esetleg alaptalanul?
"Pont úgy jön a témához, mint ahogy az, hogy szerinted terroristák lettek idehívva. Se terroristák, se adócsökkentés."
Megkeressem a terroristák idehívását igazoló videót? De szerintem Te is tudod nagyon jól, hogy miről beszélek!
"Mivel érintett az ügyben"
Áruld már el, hogy hol érintettek az ügyben? Vagy mióta szokás, hogy egyik ember/szervezet felelősséget vállal egy másik tagjaiért? Egyedül a gárda érintett az ügyben, ők meg kirakták az illetőt, és csók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!