A jobbikos szavazók valóban a társadalom csőcselékei lennének?
A Jobbik mégsem az idióta csőcselékek pártja, mint ahogyan ezt itt sokan írják? Hanem inkább a racionálisan gondolkodó művelt embereké?
Én ezt nagyjából eddig is tudtam, de ez semmit nem javít a helyzeten. Szerintem a Jobbik egy újbarbár irányzat, és a szavazóit is a barbarizmus köti össze a leginkább. És ez bizony a magasan iskolázott emberek körében ugyanúgy előfordul, mint az iskolázatlanoknál.
Nem kell hosszasan bizonygatnom a Jobbik barbár jellegét, ha utalok az olyan barbár rítusaikra mint a zászlóégetés vagy a halottgyalázás (a Károlyi-szobornál). De a beszédekben és a felvonulásokon is állandóan megnyilvánuló primitív, harcias erőkultusz is a barbárság jele. Vona legutóbbi beszéde is tele van ilyenekkel.
Idióta kérdésre nem idióta válasz!
A Jobbik szavazói, műveltebbek átlagban mint a Fideszesek és kb at MSZP iskolázottságával azonos.
Szavazótábora teljesen vegyes, Fidesz és MSZP egyaránt.
A szavazóik a fiatalabbak közé sorólhatóak átlagosan.
Tessék barmok, szemezgessetek!
Iskolázottság, stb stb
Szerinted a Jobbikosok mind mind kurucot olvas?
Több kérdést tesznek fel más pártfanok a kurucról mint a Jobbikosok, ez nem tűnt még fel?
Szépen meg is válaszoltad ezt a kérdést, köszönjük.
""nem dávid válasza:
A Jobbik szavazói, szimpatizánsai közt van sok olyan ember társadalmi rétegtől és iskolától függetlenül aki utálja kisebbséget.
Mi az hogy utálja?
Melyik pártnál nincs ilyen?
Ismered egyátalán a Jobbik cigánypolitikáját, hogy mit is akarnak megvalósítani?
Ugye hogy csak nagy az arcod?
Unalmas vagy, és végtelenűl tudatlan, csak egy provokatör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!