Elégedett vagy a ma aktuális demokráciával?
jah-jah!
Már a Googlen is figyelik majd, hogy ha letőltől valamit, vagy ha írsz az email-en valamit felhasználhatják ellened.
Nesze neked NET szabadsága meg DEMOKRÁCIA!!!
Az egész világon baj van ezzel a fogalommal.
Mindig is azt mondtam meg most is azt mondom, hogy itt a RABSZOLGASÁGOT csak papíron tíltották be, de azt nem használják!!!
Ennyi a világról a véleményem. Kizsákmányolás, elnyomás, rabszolgasák aminek adtak egy nevet, mely úgy hangzik MUNKAVÁLALÓ.
Mi az, hogy nincs demokrácia? Milyen jogodtól fosztottak meg?
A demokrácia most is működik, én elégedett vagyok vele, a politikai helyzet a más kérdés.
"Esta mierda, no es democracía!"
Ez a sz@r, ez nem demokrácia! Ez volt a jelszó Spanyolországban, 2011 májusában. És ha az ott lakók a sajátjukkal nem voltak megelégedve, akkor mit szóljunk mi a mienkhez?
"Nincs szabadság ott, ahol az egyik társadalmi osztály szabadon éheztetheti a másikat." Ezt meg Robespierre mondta, valamikor 1791 körül. Ő is félrecsúszott aztán, de ebben jócskán igaza volt. Én mondjuk a listát kiegészíteném az éheztetés mellett a munkanélkülivé tevéssel, az oktatástól és az infótól való megfosztással, az egészséges környezet megsemmisítésével, de ezek persze olyan dolgok, amiről Robinak fogalma sem lehetett akkor.
"A demokrácia most is működik"
Lehetséges. Viszont földrajzilag nagyon távol lehet tőlünk, ugyanis még egyikünk sem látott ilyen helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!