Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a m. Kuruc....

Mi a véleményetek a m. Kuruc. Info-ról? Ténleg "agymosó oldal"?

Figyelt kérdés

Esetleg tudnátok ajánlani egy olyan oldalt ami megbizható/normális oldal vagy újság??

Ti milyen weboldalt vagy újságot használtok?

2012. jan. 26. 20:08
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
63%

A véleményemet rólad fenntartom, mert teljes mértékben a valóságot tükrözi.

Viszont a kérdésemre nem reagáltál, gondolom, mert kínos lenne a válasz rád nézve ;-D

2012. jan. 27. 19:45
 32/35 anonim ***** válasza:
33%
Nyugi, majd holnap kifejtem ha gép előtt leszek. Telefonról elég hosszadalmas lenne...
2012. jan. 27. 19:58
 33/35 anonim válasza:
43%
A kuruc.info a magyar szélsőjobb motorja. Ha nem létezne az oldal akkor a jobbik, soha nem lett volna parlamenti párt. Én szoktam olvasni és általában az igazságot közli le, néha túloz, de eldöntöm hogy mit hiszek el.
2012. jan. 28. 21:13
 34/35 anonim ***** válasza:
Intelligens ember, pártállástól függetlenül, több forrásból informálódik, hogy a szubjektív források (mert minden forrás az!) informázióit feldolgozva próbálja meg kialakítani magában a véleményét adott téma kapcsán.
2012. febr. 13. 16:42
 35/35 anonim ***** válasza:
full igazságot irják
2013. ápr. 15. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!