Mi a véleményetek a m. Kuruc. Info-ról? Ténleg "agymosó oldal"?
Esetleg tudnátok ajánlani egy olyan oldalt ami megbizható/normális oldal vagy újság??
Ti milyen weboldalt vagy újságot használtok?
"És az belefér a demokráciaelméletedbe és szólás-véleményszabadság felfogásodba, hogy minden neked nem tetsző oldalt, újságot el kéne hallgattatni,"
Nem mindet, ami nem tetszik. Csak vannak dolgok, amik már c az ilyen. A kuruc nyelvezete belefér a szórakoztató média kategóriájába, de nem a hírközlés kategóriába. Ezen kívül a kuruc több ponton is megsérti a demokratikus törvényeket: pl. közösség elleni felbújtás, vagy pl. simán meg lehetne őket vádolni rágalmazással is. Ezek már túlmennek a szólásszabadság kategóriáján. Nem egyszer hoznak le úgy híreket, hogy nem néznek utána, a saját elképzeléseiket látják bele. Nem egyszer nyilatkozatokat direkt félrefordítanak.
Mindeközben megtévesztik az olvasókat, valamint negatív képet festenek a magyarságról. Ha külföldi olvasná ezt, akkor alighanem azt gondolná: jé, mennyi suttyó van ebben az országban, akik még kultúrált európai ember módjára sem képesek kommunikálni.
Erről van szó?
Kiadja: WBY Ltd. - Kuruc.info
Az igazgatótanács elnöke: Jan Haugwitz B. a. H.
Kiadóigazgató: Libényi János
Főszerkesztő: Esze Tamás
Főszerkesztő-helyettes: Arbeitmachtfrei János, P. Rónay Pál
Executive Producer: Héjjas Iván
Napfény és életigenlés: M. Adách Imre, Francesco S. Zalasi
Vallási-etnikai tanácsadó: Adolf H. Schicklgruber, Kenneth Kl. Klan
Sales Manager UK: William Yeats
Sales Manager Germany: Albrecht Wallenstein
Sales Manager USA: Kemény Simon
Index Manager: Dow Jones
System Operation Manager: Charlie Firpo
Technikai szerkesztő: Vlad Tepes A.S.C.
Olvasószerkesztő: Geréb Mátyás
Mess up manager: Orbán V. Győző
Kultúrember: Walter von der Vogelweide
Constructive manager: Hohenstauf Frigyes
PR-manager: Jaross Andor
Logisztika, szállítmányozás: Endre László
Kommunikációs igazgató: Rákay Fülöp
Kreatív manager: Paul Really Boring, Helmut Langweilig
Humánerőforrás manager: Emmanuel Goldstein, Ivan Groznij
Know-how: Allister I. Dunno
Disztribúció: Leslie Baky, John Doe
Szerkesztőségi titkár: Eddie Kovács, Chris Pronger, Németh Kinga, Újvári Csenge
Személyiségi jogi tanácsadó: Bárándi Zs. Gergő
Korrektor: Lendfai Ildikó
Bonyolult számítások: George I. Diot
"Te "kultúrált" nagy magyar."
Vicces ezt tőled olvasni.
"Vicces ezt tőled olvasni."
Miért én ki vagyok? Pusztán azért nem vagyok kulturált mert nem a te gondolataidat osztom? Mert mondjuk vannak saját gondolataim? Engem hiába szoktatok cikizni, ledegradálni, provokálni, sosem válaszolok olyan stílusban mint ahogy közületek egyesek teszik azt!
"Ez persze legálisan működhet, és hiába sérti a közízlést, senki nem tesz ellene. Innen is látszik hogy kik irányítják az országot."
Hol mondta bárki is, hogy ez legálisan működhet? Ne b*zd fel az agyamat, hol került ez a honlap szóba? Egy cikkbe olvastam bele, ez alapján ezt is be kéne tiltani.
Egyébként még soha életemben nem láttam ezt a honlapot, te mégis úgy írod, mintha boldog boldogtalan erre hivatkozna.
Egyébként fejtsd csak ki, kik is irányítják ezt az országot? Kikre gondoltál, te magyarok böszmesége?
"Tényleg az, a HÍR TV-vel együtt."
Én Hír tv-t nézek..akkor nem kéne??
Akkor Magyarországon nincs egy normális Híradó/Újság/Oldal??
(ami nem ferdíti az igazságot)
"Engem hiába szoktatok cikizni, ledegradálni, provokálni"
Téged nem nehéz :D.
"te magyarok
böszmesége?"
Látod, erről beszéltem! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!