Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A gyakorikérdéseken melyik...

A gyakorikérdéseken melyik párt szimpatizánsaiból van a legtöbb?

Figyelt kérdés

Fidesz, Mszp, Jobbik, lmp?

Illetve melyik oldal? Jobb vagy bal?

2012. jan. 25. 12:22
1 2 3
 11/21 Sz1u ***** válasza:
51%
Szerintem a Jobbik szimpatizánsokból van a több (esetleg több regisztrációval). De mindenesetre hangosabbak.
2012. jan. 25. 14:13
 12/21 anonim ***** válasza:
49%

Ez nem igaz SZLU, mert én vagyok a leghangosabb, nézd a %-om! :)

Egy Fideszes.

De szerintem a BALosok vannak többen itt!

2012. jan. 25. 16:02
 13/21 anonim ***** válasza:
70%
Anno egyértelműen a jobbikosok voltak többen. Mostanra már megjelentek a balos hangok is.
2012. jan. 25. 16:40
 14/21 anonim ***** válasza:
54%
A legtöbben a baloldaliak vannak. Ez látszik a sok Fidesz és Jobbik ellenes válaszokból. Nekik mindegy hogy MSZP vagy LMP csak az a lényeg hogy ne a magyar érdekeket képviselje.
2012. jan. 25. 17:45
 15/21 anonim ***** válasza:
46%

Tudod, annak idején Gyurcsány és Orbán a hatalomért való küzdelemmel megosztották a magyarokat. Én ismerek olyan családot, ahol a beszélgetést is befejezték egymás között és a vége válás lett.

Mivel a jelenlegi kormány kétharmaddal került hatalomra, természetes, hogy a Fideszhez húzók vannak többen itt, akik írogatnak és pontozgatnak. Nézd meg Orbán Viktorra vagy a Fideszre vonatkozó "nem tetsző" kérdésre adott válaszok sorra le vannak pontozva. Sőt meg merem kockáztatni (a válaszom törlése miatt is), hogy direkt vannak "vadászok", akik figyelik az itt megjelenő írásokat és egyszerűen kidobatják. Ebből is látszik mennyire ostobák, hiszen a Fideszt bíráló (kulturálatlanul is) válaszokból is lehetne nekik tanulni. A nép józanabbik fele mindig jó kérdéseket tesz fel és válaszokat ad.

Egyébként azt javaslom próbáld ki:

- tegyél fel egy kérdést Orbán által elcs@szett témában és a válaszok százalékából ki tudod deríteni, hogy kik vannak itt,

- tegyél fel egy szinkron kérdést ugyanabban a témában MSZP, vagy LMP színezetben és látni fogod a hatást,

- végezetül szólítsd meg a jobbikosokat és csodálkozni fogsz.

Itt a gyk-án nagyon kevesen vannak, akik elfogultság mentesen, higgadtan politizálnak és látják a lényeget (én sem így irogatok).

2012. jan. 25. 21:36
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
CSAK a jobboldal!
2012. jan. 25. 21:51
 17/21 anonim ***** válasza:

"Tudod, annak idején Gyurcsány és Orbán a hatalomért való küzdelemmel megosztották a magyarokat. Én ismerek olyan családot, ahol a beszélgetést is befejezték egymás között és a vége válás lett. "

És ez szépen átgyűrűzött ide, Szlovákiába is. Mit látok a szlovák fórumokon, ha Magyarország a téma: Orbán-Gyurcsány és az anyázás. Annyi a különbség, hogy itt szlovákul megy a szöveg, mert ugye ha másra nem is jó az a fránya szlovák nyelv, ezekben az esetekben aranyat ér.

2012. jan. 26. 14:35
 18/21 anonim ***** válasza:
51%
Tulajdonképpen tojok magasról arra ami itt folyik. Egy közép pártra szavaznék szívesen, nincs szükségem se a balos se a jobbos ostoba agymenésekre meg az idióta szimpátiatüntetőkre.
2012. jan. 26. 14:50
 19/21 anonim ***** válasza:
21%
a balosok és liberálisok pontozgatnak lefele!
2012. jan. 26. 22:36
 20/21 anonim ***** válasza:
juuj bocsi utolsó
2012. ápr. 3. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!