Mikor lesz végre Magyarországon olyan párt amelyik tényleg a magyarok érdekét szolgálja?
Minden párt a magyarok érdekét szolgálja, persze csak a sajátjuk után. De hivatalosan ők is magyarok. :D
Egyébként pártokon belül is vannak véleménykülönbözések, és nem minden politikus csak a zsebét akarja tömni, mert már alapból gazdagok viszont a hírnév és a hatalom is fontos nekik. Tökéletes sosem lesz a helyzet de ha lecseréltük volna rendszerváltáskor a politikai elitet akkor nagyságrendekkel jobb lenne..
Az ilyen világméretű összeesküvéseknek viszont szerintem ne dőlj be, hogy pár zsidó kezébe van az egész irányítás meg mittudomén. Lehet nem becsületesek a politikusok de emberek és magyarnak érzik magukat, itt élnek, magyar az anyanyelvük és nem az a céljuk hogy tönkretegyék az országot aztán mexikóba bujkáljanak miközben a bankszámlájukat zárolják.
Érdemes figyelni mi lesz a 4k-ból, persze nem szavazok senkinek sem egykönnyen bizalmat és szerintem azoknak sem kéne akik rendszeresen eljárnak szavazni és átkúrják őket a palánkon.
Igazából egy jó párt kéne vagy sok egyenlő méretű hogy közös döntésre kelljen jutniuk és egyetlen érdekcsoportot se tudjanak nagy előgyhöz juttatni a többi rovására, plusz ne tudjanak saját embereket pozícióba juttatni. Szerintem ezt a jó párt lehetőséget ki lehet zárni, mert minden párt minél több szavazót próbál gyüjteni, nem bántja a kis lelkiismeretüket hogy olyanokat hülyítenek be akiknek az érdekeit nem kivánják képviselni a döntéseikkor.
Szóval marad a minél több pártos lehetőség, hogy ne tudjanak lopni hogy nem is győzik hanem unalmukban az ország ügyein fáradozzanak.
Igaza van az elsőnek.
De a kérdezőnek annyit mondok, hogy az a párt biztos nem a Fidesz lesz. Teljesen látszat intézkedéseket hoznak (persze emellett meg csomó olyat, amivel szívunk), aztán meg verik a mellüket hogy védenek minket, meg az értékeinket szolgálják.
"sokszor nincs is választásod"
Azért abban némi pártpropagandának is szerepe van, hogy így érezzük. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!