Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lenne egy egyszerű kérdésem:...

Lenne egy egyszerű kérdésem: Akik itt a fórumon birálják az alaptőrvényt és az uj alkotmányt azok közül hanyan olvasták el?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon kevesen! Én elolvastam és semmi kivetnivalót nem találtam benne! Akik bírálják azok el sem olvasták csak halloták valahol "rossz" ezért beáltak ők is a sorba!
2012. jan. 25. 10:08
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

bírálják

alaptörvényt

új

hányan

hallották

beálltak

No comment...

2012. jan. 25. 10:34
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

"az alaptőrvényt és az uj alkotmányt "

Van Alkotmány?

Én úgy tudom, hogy amit a fityisz összetákolt az az Alaptörvény, és az lett az Alkotmány helyett!

2012. jan. 25. 10:43
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Új Alkotmányunk NINCS! Azt a Fidesz megszüntette,és ezzel az alapvető jogainkat is! Helyette az Alaptörvénynek nevezett tákolmány van!

Elolvastam,sőt elolvastam Sólyom László szakszerű véleményét is róla!

Ha te jónak találod,akkor elég sajnálatos, hogy nem tudod értelmezni a benne lévő,nagyon is kivetni való dolgokat.

Talán el kellene olvasnod azok véleményét is,akik bírálják,és minimum elgondolkozni rajtuk!

Nem a bírálók álltak be valamelyik párt sorába,ők a saját megalapozott véleményüket mondják.

Az olyanok álltak be a sorba,mint te,aki csak a Fidesz propagandáját ismétlik!

2012. jan. 25. 14:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát kedves hozászólók tényleg semmit nem tudtok a jelenlegi politikai helyzetről!
2012. jan. 26. 00:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Nos, kedves Kérdező!

Kérlek fejtsd ki mi az amivel egyetértesz eme új Alaptörvényben?

2012. jan. 26. 09:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor világosíts fel minket tudatlan barmokat, kedves politikai szakértő!
2012. jan. 26. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Csak nem te vagy az Pali bá' ?

Legalább ne lepleznéd le magad ilyen gyorsan, a helyesírásodról és arról, hogy ráadásul meg se tudod védeni amiről szó van egyből beugrott hogy csakis Te lehetsz kedves plágiumbajnok. Te tetted fel a kérdést Pali bátyám, mi kérdeztünk de mire vársz? Miért nem tudod megmagyarázni mi a jó?

Jaaa... mert hogy te sem tudod...?!

2012. jan. 27. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!