Ha nem váltja be, akkor majd megmondjuk Vonának, hogy olyan mint a többi, és ha ő eddig azt követelte, hogy mondjon le az, aki hazudott, akkor mondjon le ő is. De szerintem ők meg fogják csinálni, amit csak tudnak.
2012. jan. 24. 21:26
2/24 anonim válasza:
mikor fog hatalomra kerülni én arra lennék kíváncsi..eltűnik ő mint a többi párt
2012. jan. 24. 21:30
3/24 yossarian44 válasza:
Valószínűleg ugyanúgy érzelmi alapon, mérlegelés nélkül kormányoznának, mint a Fidesz, csak sokkal súlyosabb radikalizmussal, és még kevesebb gazdasági tudással. Államosításra, hiperinflációra, és nagyon súlyos, keserves bukásra számítok a Jobbik hatalomra kerülésének esetében.
2012. jan. 24. 21:52
4/24 anonim válasza:
Szerintem először nagyon radikális intézkedéseket foganatosítanának, hogy elnyerjék a rájuk szavazók bizalmát. Olyanokra gondolok, mint a kényszer-munkatábor, a mezőgazdaság erőltetése (GDP 3%-a, a lakosság 7%-át foglalkoztatja), multik kikergetése, turul-szobrok állítása, még azt is kinézem belőlük, hogy bevezetnék a rovásírást. Aztán kilépnénk az EU-ból, ennek köszönhetően újra lennének vámok, ami a német exportot (MO egyik nagy bevételi forrása) ellehetetlenítené. Aztán gondolom bevezetnék a halálbüntetést (ez lehet, hogy az Európa Tanácsot is sértené [nem EU!!!])... Ettől fokozatosan elszigetelődnénk. Lehet, bár nem merem megkockáztatni, hogy ezt a feszültséget - a radikálisok történelméből következően - a környező országok megtámadásával próbálnák levezetni. Ez az én véleményem.
2012. jan. 24. 21:58
5/24 anonim válasza:
Ha a Jobbik hatalomra kerülne, két lehetőség van
1) Úgy kormányozna, ahogy a mostani pártok, ezzel cserben hagyná a szavazóit. =>Bukás
2) Radikális, külföld-ellenes nézeteket vallana, ezért szépen esne egy nagyot a forint, CHF felmenne 500 ft-ra, hitelek bedőlnének, és jönne az államcsőd
Egyik esetben sem látok semmi jót, így inkább nem szavazok a jobbikra.
2012. jan. 24. 22:00
6/24 yossarian44 válasza:
Invesztor, kifelejtetted a homokosok b.sztatását. Ezek képesek lennének abba is milliárdokat ölni...
2012. jan. 24. 22:10
7/24 anonim válasza:
Ha legalább annyit megtesznek, hogy a sok tetves cigányt befenyitik, akkor már többet csináltak, mint bármelyik naplopó banda az elmúlt 20 évben.
Ha meg nem váltja be a hozzáfüzött reményeket.. nos, akkor marad minden úgy, ahogy eddig, ennél jobban már aligha tudják elb-szni a dolgokat, viszont a lehetőséget meg kell adni nekik, hogy bizonyitsanak. Mindamellett más választás meg nincs, Fidesz, MSZP, ezek már leszerepeltek, nyomoronc LMP-re elvből nem szavaznék, túlságosan SZDSZ szaguk van.
2012. jan. 25. 00:23
8/24 anonim válasza:
így van,segélyrendszert kissé átalakítanák,akkor már annyi pénz lenne az országnak,amiből megkezdődhet a talpra állás.
Lehet mellé beszélni,de a cigányság rettentően vissza fogja az országot.
2012. jan. 25. 01:36
9/24 anonim válasza:
"Valószínűleg ugyanúgy érzelmi alapon, mérlegelés nélkül kormányoznának, mint a Fidesz"
Olvasd el a programjukat, szerencsétlen.
2012. jan. 25. 06:48
10/24 anonim válasza:
gaz Magyar! Elolvastam a programjukat,és megvalósíthatatlan álmodozás az egész. Ha hatalomra kerülnének,nagyon gyorsan csődbe menne az ország!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!