Most akkor plagizált Schmitt Pál vagy nem?
Be akarják feketíteni a köztársasági elnököt? Vagy valóban igazak a vádak?
Ha plagizált, akkor lemond?
De, nagyon gyanús nekem, szerintem nyomába sem ér az eddigi három államfőnek sem műveltségében, sem emberiségében.
Ha megállapítják, hogy valóban koppintotta a doktori disszertációját, akkor le kellene azonnal mondania.
Viszont addig nem vádaskodom, amíg a vádat be nem bizonyítják.
Csak abból, amit Ő nyilatkozott sajnos az látható, fogalma sincs arról milyen egy PhD értekezés.
Aki túl van rajta, az életben nem felejti el.
Törzsadat, következetések, ejnye. Ez nem az, illetve ha ennyivel állt elő, nem kaphatta volna meg.
Nagy baj, ha akkor trükközött, legnagyobb baj, ha most köztársasági elnökként hazudik.
Aki egy kicsit is járatos ebben a témakörben, az pontosan tudja, hogy plagizált.
De lemondani csak akkor fog, ha Orbán úgy dönt.
Én már komolyan sajnálom egyébként Schmittet, mert szerintem ő fel sem fogja, hogy Orbán micsoda mocskos játékba keverte bele a saját hatalmi céljait követve.
Nagyon nagy kár volt őt belekeverni a politikába, maradhatott volna egy kedves, megnyerő modorú sportdiplomata, akit az egész ország kedvel és tisztel. A köztársasági elnöki tisztbe emelése viszont egyszerűen szánalmas és tragikomikus. Az országra nézve is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!