A Fidesz lefizette az embereket, hogy tüntessenek értük. Mit gondoltok erről?
Aha... nem Orbán Viktor volt az, aki Matolcsy ,,egyik szememmel a hétfőt látom, a másikkal a vasárnapot" Györggyel együtt nagy bőszen beintettek az IMF-nek, és az EU-nak, majd amikor elkezdett égni a ház, akkor már sunnyognak vissza? Ha olyan nagymenők lennének, akkor most is nemet mondanának az IMF hitelre, és megpróbálnák saját erőből talpra állítani az országot (ahova, jelzem, ők, és az MSZP juttatta az országot...)
szóval nem, ez az egész nem egyén,mint parasztvakítás. Orbán is mondta, az a cél,hogy megkezdődhessenek az IMF-fel a tárgyalások az újabb rablóhitelről.
Nesze neked ,,szabadságharc".
"A Fidesz lefizette az embereket, hogy tüntessenek értük. Mit gondoltok erről?"
Azt hogy ha ezt komolyan kérdezed akkor,
A: Nem múltál még el 12 éves.
B: Gondot okozott a 8 általános elvégzése is.
Ha otthon lettem volna én is kimentem volna, pedig nem vagyok egy felvonulós. És nem OV-ért tüntetni, hanem a politikájáért, hogy kiállt az országért, még ha nagy az ellenszél akkor is.
Nem mindenkit fizettek le, de pl. a cigányok és sok határon túli kapott pénzt, plusz a vidékről jöttek közül is sokan kaptak pénzt.
Ennek ellenére a 400 000 (?) ember többsége nem volt lefizetve, ami mindenképp elgondolkodtató és elszomorító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!