Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz lefizette az embereke...

A Fidesz lefizette az embereket, hogy tüntessenek értük. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 13:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
78%
Nem kellett lefizetni őket, sajnos van ennyi becsapott, könnyen megtéveszthető ember ebben az országban, aki ma is képes Orbán-képpel kivonulni és tüntetni a Bölcs Vezér és a Párt mellett :(
2012. jan. 22. 13:45
 12/34 anonim ***** válasza:
74%

Aha... nem Orbán Viktor volt az, aki Matolcsy ,,egyik szememmel a hétfőt látom, a másikkal a vasárnapot" Györggyel együtt nagy bőszen beintettek az IMF-nek, és az EU-nak, majd amikor elkezdett égni a ház, akkor már sunnyognak vissza? Ha olyan nagymenők lennének, akkor most is nemet mondanának az IMF hitelre, és megpróbálnák saját erőből talpra állítani az országot (ahova, jelzem, ők, és az MSZP juttatta az országot...)

szóval nem, ez az egész nem egyén,mint parasztvakítás. Orbán is mondta, az a cél,hogy megkezdődhessenek az IMF-fel a tárgyalások az újabb rablóhitelről.

Nesze neked ,,szabadságharc".

2012. jan. 22. 13:45
 13/34 anonim ***** válasza:
20%
Én is szivesen ott lettem volna!!! Magyarország nem az európaiunió és nem az amerikaiak lábtőrlője! NEM LESZÜNK GYARMAT!!! Nem szolhatnak bele mindenbe, kényük - kedvük szerint.
2012. jan. 22. 13:46
 14/34 anonim ***** válasza:
80%
Van benne valami, a nyugdíj márpedig nem csökkenhet!
2012. jan. 22. 13:50
 15/34 A kérdező kommentje:
Az EU-val kapcsolatban gondolom mindenki egyetért, de a kérdés erre nem terjedt ki. Sajnálatos módon én is a Fideszt támogattam ,mert mint az ország nagy része, én is megbíztam bennük, de a mostani politikájukat látva nem támogatni kellene őket hanem főbe lőni :D
2012. jan. 22. 13:52
 16/34 anonim ***** válasza:
32%
Igen! A lengyeleket is lefizeték, hogy tüntessenek varsóban és egyébb lengyel városokban! Kedves kérdező ekkora hülyeség hogyan juthatott az "okos" fejedbe!
 17/34 anonim ***** válasza:
0%
Sanyikám, tévedsz, mert én Jobbikos vagyok... :)
 18/34 anonim ***** válasza:
25%

"A Fidesz lefizette az embereket, hogy tüntessenek értük. Mit gondoltok erről?"

Azt hogy ha ezt komolyan kérdezed akkor,

A: Nem múltál még el 12 éves.

B: Gondot okozott a 8 általános elvégzése is.

Ha otthon lettem volna én is kimentem volna, pedig nem vagyok egy felvonulós. És nem OV-ért tüntetni, hanem a politikájáért, hogy kiállt az országért, még ha nagy az ellenszél akkor is.

2012. jan. 22. 13:54
 19/34 anonim ***** válasza:
63%

Nem mindenkit fizettek le, de pl. a cigányok és sok határon túli kapott pénzt, plusz a vidékről jöttek közül is sokan kaptak pénzt.

Ennek ellenére a 400 000 (?) ember többsége nem volt lefizetve, ami mindenképp elgondolkodtató és elszomorító...

20/34 A kérdező kommentje:
MSZP-s pedig soha nem voltam drágám :D
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!