Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik voltak a fideszes tüntetés...

Kik voltak a fideszes tüntetésen? A megmentett devizahitelesek, a kispénzüek, akik jobban szeretnek 500ft-os benzinnel közlekedni, akik usznak a sárga csekkekben?

Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 13:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
21%

Nézd , ha valkit megválasztunk és odateszünk dolgozni és ha sokan nem is értik mit miért csinál nem az kellene legyen az első dolgunk ,hogy szidjuk és mocskoljuk.Nem is tudom honnan ez a beteges kritizálós hajlam és egyáltalán a bátroság hozzá ,hogy belebeszéltek olyan dolgokba amihez f ingotok sincs.Mintha ti is miniszterelnők képzőbe jártatok volna és már számtalanszor bizonyítottátok volna a szakmai fölényeteket.Végülis mi alapján vannak az irreális elvárásaitok, alanyi jogon persze és az állam állja a cehhet.

Te tudnál úgy dolgozni, hogy bizalmat kapsz de amint nekikezdesz valaminek már szindak ócsárolnak?

Nem értem ezt a mentalitást.

2012. jan. 22. 14:03
 12/25 anonim ***** válasza:
91%

Kíváncsi vagyok, hogy Orbán Viktor mit bizonyított eddig valaha?

Szüleim ismerték még az iskolás éveiből, egy szegény kis senki volt, akinek zsíros kenyérre nem telt, majd 1 nap munka után szépen átült a parlamentbe és kész. Azóta is ott van és jééé, már hatalmas birtoka és villái vannak. Hmm, azt biztos a nagyszerű munkájáért járó jutalomból kapta.

Ő már régen leszerepelt és én nem választottam őt, sőt szerintem sokan mások sem. (Csak hát, nincs "jobb" alternatíva a fidesznél nagyon.)

Milyen " miniszterelnők képzőbe"?

Perszeeeee.

2012. jan. 22. 14:17
 13/25 anonim ***** válasza:
93%

Úgy nagyjából semmiben nem értünk egyet, ami nem baj, ettől is kerek a világ. Én nem foglak téged győzködni, mert értelmetlen lenne. Te úgy gondolod, te állsz a jó oldalon, én meg másképp gondolom.

A kérdező feltett egy kérdést, én meg épp ideillőnek véltem válaszként azt a pár mondatot, amit ide bemásoltam.

Mivel tisztában vagyok vele, hogy kérdés sokkal inkább volt provokáció, mint őszinte kíváncsiság, így azt is tudom, hogy senki véleményét (pláne a kérdezőét) nem változtatta meg.

2012. jan. 22. 14:25
 14/25 anonim ***** válasza:
30%

1988-89 ben aktív szerepe volt neki is (nem túl nagy de ott volt) az akkor közkívánatra történő rendszerváltoztatásban.

1998 és 2002 között nem kormányoztak rosszul, elődeikhez és utódaikhoz képest nagyon jól. De a kommunikációjuk a mostanihoz hasolnóan silány volt.

2012. jan. 22. 14:28
 15/25 anonim ***** válasza:

OFF:

@túrórudi: Bár az előző hozzászólásoddal NAGYON nem értek egyet, erre adtam most neked egy zöldet a kulturált hangvételért, ami elég ritka szokott lenne ilyen jellegű vitákban. :)

ON:

Ettől függetlenül ajánlom azért neked is, hogy nézz kicsit jobban a dolgok mélyére. (Bár ok, ezek nem a te szavaid, hanem a barátodéi, de neki is akkor kicsit jobban szét kéne néznie.)

Tudom, téged sem lehet meggyőzni a hozzászólásod ellenkezőjéről, de ha kicsit átgondolod a dolgokat, hogy mik és hogyan történnek, akkor máris nem volt hiábavaló a megszólalásom.

Csak pár gondolat:

A "nemzetközi pénzvilág urai"-nak miért pont a mi jelentéktelen, szegény országunk lenne a célpontja?

Erdélyből tényleg voltak buszokkal emberek.

Abban egyetértünk, hogy nem fizették le az embereket (egy részüket LEHET, de ez más kérdés), de az is vitathatatlan, hogy a tömegben sem volt teljes egyetértés és egy részük pontosan nem is azért volt ott, mint amit több helyen állítanak. (Vagyis nem azért, hogy Orbán minden TÖKÉLETESEN jól csinál és mindenben egyetértenek vele. Volt aki amiatt volt, mert "külföldnek" akarta mutatni, hogy ne szóljanak bele, de ettől függetlenül lehet, hogy nem is értett egyet a kormánnyal sem.)

A diktatúrával kapcsoltban pedig csak meg kell nézni az intézkedéseiket, a 2/3 alapvetően azt is jelenti, hogy senki nem szólhat bele szinte abba, hogy mit tesznek. A diktatúra nem pont ilyen? Hogy nincs aki gátat szabhatna az esetleges törvénytelen döntéseknek?

Én nem becsmérlem az ott lévőket, mindenkinek szíve joga, hogy mit tesz, mindig tiszteletben tartottam mások véleményét, de nem értek velük egyet, ez az én döntésem.

(Aki ezt nem tudja tiszteletben tartani, nyugodtan pontozzon le...)

Viszont Orbán Viktort nem kedvelem. Méghozzá NAGYON nem.

Sokszor leszerepelt előttem, mint ember sem tudom már beszülni, gerinctelennek, képmutatónak és megalomániásnak tartom. Ő maga is a "mi" pénzünkön gazdagodott meg és már régóta nem a politikában lenne a helye. De ez nem csak az én véleményem, ahogy észrevettem erre felé sem.

(A fidesszel önmagában nem lenne még bajom amúgy.)

2012. jan. 22. 14:43
 16/25 anonim ***** válasza:
93%

Zömmel 50 feletti nyugdíjasok voltak ott, akik pár éve még Fletó tenyeréből ettek és habzó szájjal 'huszonhárommilliórománoztak'.

A debilizmus csúcsa volt az egész.

2012. jan. 22. 14:56
 17/25 anonim ***** válasza:
2012. jan. 22. 14:58
 18/25 anonim ***** válasza:
túrórudi: A 7-es vagyok. Lehet hogy nem értünk egyet úgy nagyjából semmiben de pls mond meg hogy szerinted mi a hiba abban, amit az előző hozzászólásomban írtam.
2012. jan. 22. 15:25
 19/25 anonim ***** válasza:
78%
Sándor: Először is én például nem akartam orbánt miniszterelnöknek. Másodszor pedig orbán ott szidta az előző kormányt, ahol tudta, azt ígérve hogy mikor ő kerül kormányra, nem lesznek megszorítások, meg söralátét méretű lesz az adóbevallás, és hogy megvédig a mnyp-ket stb. Ennek ellenére, jött a gazdagoknak kedvező egykulcsos adó, az áfa 27% lett (így a világon a legmagasabb) a magán nyugdíjpénztári tagok pénzét szó szerint ellopták és havi rendszerességgel jönnek a megszorítások. (és ez még csak pár dolog) persze, ha az mszp csinálta volna meg ezeket akkor az összes jobboldali megint ment volna tv székházat foglalni, mint anno. ebből is látszik, hogy mennyire betud titeket hülyíteni a fidesz. Harmadszor pedig, értsd már meg hogy az EU nem Magyarország ellen, hanem orbán politikája ellen szólt fel.
2012. jan. 22. 15:38
 20/25 anonim ***** válasza:
49%
Kik lettek volna ott? A Droid emberek voltak ott.
2012. jan. 22. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!