Miért nem kapcsolják le a kurucinfót?
Nem hiszem el, hogy a kurucinfó nem sért semmilyen törvényt. Azt sem, hogy nem lenne módszer, illetve igény a lekapcsolására.
Mégis már évek óta működik. Miért nem kapcsolják már le?
"Istenem de korlátolt vagy..."
Azért te sem vagy egyetemi professzor a helyesírásod alapján.
"És akkor az összes gyűlölködő cigányt állítsuk bíróság elé?"
Igen, mi vele a probléma? Azt azért megjegyezném, hogy a cigányok nem gyalázzák a magyar népet a sajtóban. Ha viszont így lenne, akkor őket is bíróság elé kell állítani.
"Vagy csak a magyarokat igaz, mert csak nekünk nem szabad "gyűlölködni", ugye?"
Senkinek sem szabad gyűlölködni. Ha egy magyar újságíró olyat ír, hogy "büdös cigó", akkor igenis meg kell valahogy büntetni. Ha egy szlovák írja azt, hogy "büdös magyarok", akkor őt is.
".A kedves Híradóban mikor hallassz cigányokról mikor verik magyarokat?"
Ott nem mondják ki, bár mindenki tudja, hogy melyik bűntény jellemző rájuk.
"Na akkor zárjuk be gyorsan az Origót, Indexet, Népszabadságot, HVG-t is."
Ők is ferdítenek, de remélem az látjátok, hogy a felsorolt újságok fényévekkel közelebb állnak a független tájékoztatáshoz, mint a kuruc. Ráadásul nem olyan alpári a stílusuk.
És igen, ha ők is olyanokat írnak, akkor őket is.
Nektek szerintem nem jött át, amit mondani akartam.
Ha valaki olyan ír, ami gyűlölködő(ennek a szónak sem tudjátok a jelentését, szerintem), azt MEG-KELL-BÜNTETNI.
Mindegy, hogy kommunista, nyilas, vagy bármi más.
Ezekre válaszoljatok, és akkor meggyőzhető vagyok. Csakis ezekre a kérdésekre, ne térjetek el a témától. Pontokba szedve:
1. Miben szolgálja Magyarország érdekét Obama folyamatos leniggerezése?
2. Mi a rasszizmus? Obama "makinak" nevezése, a romák "büdös cigányozása", illetve a "bibsi" szó állandó használata mi? Ha a felsorolt példák nem azok, akkor mi a rasszizmus?
3.Már régóta motoszkál bennem a kérdés: Szerintetek létezik olyan, hogy "rasszizmus"? Mert nagyon úgy tűnik, hogy ezt a szót a szélsőjobb mindig kimagyarázza.
olvasd el az Impresszum oldalát és szétröhögöd magad (a nyitólap alján találod). Ha más országbeli "magyarul is tudó" elolvassa, akkor jogos a véleménye rólunk, hogy barbárok vagyunk és a helyünk Ázsiában lenne.
Most az USA s€ggét kell nyalni (mint annak idején az oroszokét), ezért került a szerver is oda. De most Orbánék majd elintézik, illetve ha nem, akkor ők is benne vannak.
Egyébként te is csinálhatsz web - lapot és azt teszel fel rá amit akarsz, ez a média szabadság. Ha ezért üldözni akarnak, akkor elviszed pl. Kubába és kész.
Már mér kapcsolnák le?
Nem kell olvasni, ha nem tetszik, de tudjuk kiknek nem tetszik a kurucinfó :D
Nekem sem tetszenek a Zsindex, meg Zsorigó portálok, azok nagyon tudnak ferdíteni híreket hajjajj !!! én nem szoktam hőbörögni miattuk, hogy még mindig működnek, ezek a köpönyegforgató szemét portálok !
"Habár a komcsik mindent megtesznek hírportálunk eltüntetéséért, a Kuruc.info egyik szervere továbbra is az Amerikai Egyesült Államokban van, így a hazai jogszabályok nem vonatkoznak külföldi honlapunkra"
Vaaaazze, ez ám az übermagyar tempó, kibújunk a magyar jogszabályok alól és kihasználjuk a gyűlölt liberalizmust!
Mellesleg az oldal a sajtóval szemben támasztott alapvető követelményeknek nem tesz eleget. Majd ha megtanulnak a szerzők írni, elismerjük sajtónak.
"Kedves kérdezőt is le lehetne kapcsolni ennyi erővel gyűlölködő stílusa miatt."
Nem hiszem, ugyanis nem írtam olyat, ami más embereket sértene.
Ne menjünk le a dedós érvelések szintjére.
Az előző kommentemben feltett kérdésekre pedig még senki sem válaszolt.
Engem nem is kurucinfo zavar, hanem a kommentelők. Tele van olyan visszafordíthatatlanul agysérült emberekkel, akiken tényleg csak az eutanázia segítene. A legtöbb műveletlen falusi gyökér, aki életében nem látott rabbit vagy zsinagógát, de Hitlert élteti. Ha a kurucinfo megírná, hogy ufók lepték el az országot, és Törökországba kell menekülni, mert ott biztonságos, egy időre megszabadulnánk tőlük, mert ezek mindent beszopnak. És hogy elejét vegyem az intelligens jobbik-hívő zombi hozzászólásoknak, közlöm, hogy nem vagyok zsidó.
(Bocs, ha durván fogalmaztam, de most olvastam el 100 kurucinfo kommentet egyhuzamban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!