Magyarországon miért nem árulnak olyan termékeket, amiknek megvásárlásával a Muszlim Országokat lehet támogatni? (pl. Mecca Cola)
Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 11:38
11/15 anonim válasza:
Ejj de fölkapta a fizet ez a szélsőséges elem.
Csak azért is: PFFF PFFF PFFF :P
12/15 anonim válasza:
:) szélsőséges elem, amennyire én szélsőséges vagyok, te legalább annyira vagy libcsi ;)
13/15 Sz1u válasza:
17:22 Drága!
"A liberalisták talán ott vásárolnának? és a balosok? PFF PFF PFF PFF PFF"
Melyik párt is iszlám-barát? He? Pfff... Kötelezném is őket, hogy csak ott vásárolhatnak!
"a kis p*csök meg PFF-gjenek csak!"
Szerintem Te is "Pfff"-ögtél (nézd vissza)... Pfff...
14/15 anonim válasza:
Az a hozzászólásom pont a magyar termékekre vonatkozott :)
visszanéztem, te is tégy úgy :)pff
15/15 Sz1u válasza:
17:59
"Az a hozzászólásom pont a magyar termékekre vonatkozott :)
visszanéztem, te is tégy úgy :)pff"
Visszanéztem. Valóban Te azt írtad, de a kérdés az iszlám országok támogatásáról szólt... Legközelebb a zsigeri támadás helyett próbáld meg értelmezni a kérdést, vagy a ráadott választ. Más értette csak te nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!