Melyik hazudik többet orbán vagy gyurcsány?
22:02 Bíró Miklós
"Szerintem szlu,meg a hozzá hasonlók."
Ez most nagyon kemény volt, jól odab.szott! Az igaz, hogy a kérdés nem rólam, ill. a "hozzám hasonlókról" szólt, de Te azért frappánsan megválaszoltál. Komolyan irigyellek a lényegretörő képességedért: nem kell ide ódákat zengeni, hanem csak egy laza csuklómozdulattal leírni azt a pár betűt, ill. szót. Le a kalappal!
"daniel cohn-bendi-re visszatérve, biztos nem nézted az európai parlamentben a mai felszólalását."
Sajnos én sem láttam mert FIZETŐS iskolában voltam.
"Ha nem foglalkoznál ilyen butasággal(Melyik hazudik többet Orbán vagy Gyurcsány?), és tanulással töltenéd az értékes idődet akkor nem kellene FIZETŐS iskolában járnod."
Tudod az első osztályomat1960-ban jártam
1990-ignyugodtan dolgoztam,mint mindenki és jártam az iskolákat a szinten tartás miatt is,de '95 óta egymás után mentek csődbe a cégek és a tovább képzést nekem kell fizetni és nem a színvonalam miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!