Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik hazudik többet orbán...

Melyik hazudik többet orbán vagy gyurcsány?

Figyelt kérdés
Tiszteletlenül(van miért?) csupa kisbetűvel.
2012. jan. 18. 20:28
1 2 3
 21/24 Sz1u ***** válasza:

22:02 Bíró Miklós

"Szerintem szlu,meg a hozzá hasonlók."

Ez most nagyon kemény volt, jól odab.szott! Az igaz, hogy a kérdés nem rólam, ill. a "hozzám hasonlókról" szólt, de Te azért frappánsan megválaszoltál. Komolyan irigyellek a lényegretörő képességedért: nem kell ide ódákat zengeni, hanem csak egy laza csuklómozdulattal leírni azt a pár betűt, ill. szót. Le a kalappal!

2012. jan. 19. 00:36
 22/24 A kérdező kommentje:

"daniel cohn-bendi-re visszatérve, biztos nem nézted az európai parlamentben a mai felszólalását."

Sajnos én sem láttam mert FIZETŐS iskolában voltam.

2012. jan. 19. 20:11
 23/24 anonim ***** válasza:
Ha nem foglalkoznál ilyen butasággal(Melyik hazudik többet Orbán vagy Gyurcsány?), és tanulással töltenéd az értékes idődet akkor nem kellene FIZETŐS iskolában járnod.
2012. jan. 20. 10:24
 24/24 A kérdező kommentje:

"Ha nem foglalkoznál ilyen butasággal(Melyik hazudik többet Orbán vagy Gyurcsány?), és tanulással töltenéd az értékes idődet akkor nem kellene FIZETŐS iskolában járnod."

Tudod az első osztályomat1960-ban jártam

1990-ignyugodtan dolgoztam,mint mindenki és jártam az iskolákat a szinten tartás miatt is,de '95 óta egymás után mentek csődbe a cégek és a tovább képzést nekem kell fizetni és nem a színvonalam miatt.

2012. febr. 3. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!