Átkapcsolom a tvt,és nem kell néznem a rusnya képüket...
2012. jan. 18. 05:12
2/22 anonim válasza:
Tévém nincs, újságra meg pénzem.
2012. jan. 18. 06:44
3/22 anonim válasza:
Orbánnal barátok vagyunk.Ő jó ember.
2012. jan. 18. 06:46
4/22 anonim válasza:
Mindegyik csak ígérni tudott és mindaddig azon az állásponton voltak amíg nem kerültek hatalomra, minden az ellenkezője lett amit ők mondtak. Tv-t nem szoktam nézni újságban meg egyenesen hányok hogy velük kell töltik ki az összes lapot. Én azt csinálnám hogy éljen úgy mint egy minimálbéres dolgozó 1 hónapig és gondolják át mit csinálnak ezzel.
2012. jan. 18. 06:47
5/22 anonim válasza:
Szánakozást! Hogy még mindig itt tartunk.
2012. jan. 18. 06:49
6/22 anonim válasza:
Az emberi oldaluk másabb, mint a politikusi.A kettőt összesem lehet hasonlítani.Embernek biztosan jók,politikusnak meg...hááát?
2012. jan. 18. 06:51
7/22 anonim válasza:
Fatal error: 1.Kérdés- ˝Gyurcsány-Orbán jó emberek?˝
2.Hibaforrás info.- a két névvel egy mondatban szereplő jó illetve emberek szó a fentebb leírt környezetet tanulmányozva összeegyeztethetetlen. Értelme nincs. Logikai hinba...
Kérem próbálja meg ismét, immár helyesem feltenni a kérdést. Köszönettel : Automata hülyeségfelismerő program. Rendszerinfo vége.
2012. jan. 18. 07:01
8/22 Editte válasza:
Hali:)
Úgy gondolom, senki nem azért kerül a politikai életbe, mert megátalkodott, gonosz, rossz ember és rosszat akar mindenkinek. Jó ember is lehet vegyes megítélésű, kinek-kinek erkölcsi érzéke szerint. Azért kíváncsi lennék, hányan lennének szívesen Orbán Viktor helyében, és a minden irányból érkező nyomás alatt is bírni a tempót? Szerintem igazi harcos jellem:)
2012. jan. 18. 08:34
9/22 anonim válasza:
Két féle politikus van. Akit külföldön utálnak, de itthon szeretnek, és akit külföldön szeretnek de itthon szeretnek. Nos, Orbán megteremtette a harmadik kategóriát, mert sehol sem szeretik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!