Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik hazudik többet orbán...

Melyik hazudik többet orbán vagy gyurcsány?

Figyelt kérdés
Tiszteletlenül(van miért?) csupa kisbetűvel.
2012. jan. 18. 20:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

ma 21:58

Jelen pillanatban is ezt teszik!

2012. jan. 18. 22:02
 12/24 anonim ***** válasza:
55%
Magyarország miniszterelnöke nevét nem illik kisbetűvel írni, legyen az Orbán Viktort vagy akár Gyurcsány Ferencet. Magyar ember ilyet nem tesz!
2012. jan. 18. 22:08
 13/24 Shai-Hulud ***** válasza:
87%

#buszke93

Ez szellemes volt, ment a zöld! :-D

#21:58

Csak hogy felvilágosítsalak, valamikor 20 évvel ezelőtt Orbán is PONTOSAN azokat az elveket vallotta, mint Cohn-Bendit. Akkoriban "jó barátok" voltak, és mindketten liberálisok. Ugye milyen furcsa?

Cohn-Bendit azóta is liberális (pontosabban jelenleg a zöldeknél van), Viktorka viszont feláldozta az eszméit a populizmus oltárán, és inkább konzervatív irányba tért el, hogy a Fideszből létrehozhasson egy olyan gyűjtőpártot, mint amilyen most... Neki többet számított a tömeges támogatás, mint egy értékrend, amelyet valamikor képviselt.

Régen is azt mondtam, ma is azt mondom, hogy Orbánnak csak az volt a baja a Kádár-rendszerrel, hogy nem ő volt Kádár. De lassan eléri ugyanazt a pozíciót.

Pedro

2012. jan. 18. 22:09
 14/24 anonim ***** válasza:
Tisztelt hozzászóló, nekem semmi bajom a pszihopata daniel cohn-bendit politikai elveivel. Itt a hangsúly a kisebbségekre irányuló fellépésére, és ezzel együtt a magyar nép megsértésére gondoltam.
2012. jan. 18. 22:37
 15/24 anonim ***** válasza:
5%
Gyurcsány százszor többet hazudik mint Orbán.
2012. jan. 18. 22:40
 16/24 anonim ***** válasza:
40%

Best of Gyurcsány Fegyenc:

http://www.youtube.com/watch?v=V-Zvtk1qkbM

2012. jan. 18. 22:49
 17/24 Shai-Hulud ***** válasza:
73%

#22:37

Nekem sem Cohn-Bendit elveivel van bajom, hanem, Orbán elvtelenségével.

"a magyar nép megsértésére gondoltam."

Szeretném, ha elmondanád, hogy pontosan melyik mondattal sértette meg a magyar NÉPET? Mert a szövegében a magyar KORMÁNYRÓL beszélt, és azt kritizálta. A kormány pedig nem azonos a néppel.

Pedro

2012. jan. 18. 22:53
 18/24 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem a kormány azonos a néppel, különben nem lenne kétharmados többségben.

daniel cohn-bendi-re visszatérve, biztos nem nézted az európai parlamentben a mai felszólalását.

2012. jan. 18. 23:04
 19/24 anonim ***** válasza:
29%
Nem kell szeretni az Orbán Viktort, de valljuk be, jelen pillanatban nincs jobb.
2012. jan. 18. 23:19
 20/24 Shai-Hulud ***** válasza:
73%

De néztem.

Szerinted Koreában mennyire azonos a néppel a kormány? Csak mert ott 100%-os a támogatottság...

Más a kormány, és más a nép. Még akkor is, ha többséggel lett megválasztva. De ugye te is tudod, hogy az a 2/3 az bizony csak 51% volt? És mi is van a többi 49%-kal? Most akkor csak félig a nép a kormány? Vagy hogy is van ez?

Szóval maradjunk abban, hogy a kormány kormányoz, mint a neve is mutatja. Az ülésen egyértelműen a KORMÁNYZÁS hibáiról volt szó, arról, hogy Magyarország, amelyet a magyar KORMÁNY vezet, megsértett pár EU-s szabályt. Nem a nép hozta a törvényeket, hanem a parlament, pontosabban annak az a 2/3-a, amely a néppel próbálja azonosítani magát - mert ugye a felelősség is jobban eloszlik így...

Szóval én nem érzem megsértve magam, mert tudom, hogy itt MI követtük el azt a hibát, hogy felrúgtuk a szabályokat. Lehet, hogy nem tetszenek a szabályok, de akkor MEGVÁLTOZTATNI kell azokat, nem pedig FELRÚGNI.

De ez ugye jellemző: ha valami alkotmányellenes törvényt hoztunk, akkor majd csökkentjük az Alkotmánybíróság hatáskörét, nehogy már elmeszeljék...

Ez az Orbán gyerek szeret a széllel szemben vizelni. Csak az a baj, hogy a permetet meg az egész ország kapja a pofájába.

Pedro

2012. jan. 18. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!